Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kiküszöbölni azokat a pasikat, akiket még üldöz az exük? Olyannal akarok randizni aki tényleg független.
Már kb. a 20. olyan pasival sikerült randiznom, aki ott elkezdte nekem emlegetni a volt nőjét... annyira elegem van.
Minden volt már, volt akit ott a randin hívogatott a Múlt, kiabálva a telefonba hogy hol van, mit csinál meg kivel... volt aki ugyanabba a vendéglőbe vitt és olyan kaját javasolt amit a volt nő szokott rendelni O.o
elég rendesen leolvadt az arcom ilyenkor.
Volt aki be is vallotta hogy azért tetszek neki mert hasonlítok a másikra... és sorra ezek találnak be.
Mit csináljak, kezdjem azonnal úgy az ismerkedést hogy :csak akkor beszélünk ha meg sem említed a múltad, semmi másik nő, különben röpülsz?
nem tűnne ez túl aggresszívnak?
nem bírok már 2. lenni, a legutolsó randin annyira bepipultam hogy szó nélkül otthagytam az ipsét... és már 3 hónapja csak itthon ülök befordulva.
Hogy lehet rögtön kiszűrni hogy ki szenved még exfelejtő -kórságban, és ki az akinek valóban szabad a szíve?
kezdek elkeseredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!