Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet kiküszöbölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kiküszöbölni azokat a pasikat, akiket még üldöz az exük? Olyannal akarok randizni aki tényleg független.

Figyelt kérdés

Már kb. a 20. olyan pasival sikerült randiznom, aki ott elkezdte nekem emlegetni a volt nőjét... annyira elegem van.

Minden volt már, volt akit ott a randin hívogatott a Múlt, kiabálva a telefonba hogy hol van, mit csinál meg kivel... volt aki ugyanabba a vendéglőbe vitt és olyan kaját javasolt amit a volt nő szokott rendelni O.o

elég rendesen leolvadt az arcom ilyenkor.

Volt aki be is vallotta hogy azért tetszek neki mert hasonlítok a másikra... és sorra ezek találnak be.

Mit csináljak, kezdjem azonnal úgy az ismerkedést hogy :csak akkor beszélünk ha meg sem említed a múltad, semmi másik nő, különben röpülsz?

nem tűnne ez túl aggresszívnak?

nem bírok már 2. lenni, a legutolsó randin annyira bepipultam hogy szó nélkül otthagytam az ipsét... és már 3 hónapja csak itthon ülök befordulva.

Hogy lehet rögtön kiszűrni hogy ki szenved még exfelejtő -kórságban, és ki az akinek valóban szabad a szíve?

kezdek elkeseredni.

2013. márc. 16. 20:34
1 2
 11/11 Aladárkiss ***** válasza:
Az ilyen esetekben állj fel és lépj le. Nem kell azért egy randit végig csinálni mert nem akarod megsérteni stb. Ha az adott pillanatban úgy gondolod, nem lesz jó neked akkor lépj le!!! A legfontosabb ne akard ennyire a dolgot, próbálj meg mindent pozitívan nézni. Hidd el a kisugárzásból nagyon sok minden lejön és lehet látni ha valamire nagyon rá vagy görcsölve én legalább is észreveszem.
2013. márc. 17. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!