Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félénk vagy tényleg nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk vagy tényleg nem akar semmit tőlem?

Figyelt kérdés

úgy fél éve megismerkedtem egy sráccal (egy csoportba járunk). az elején nem érdekelt aztán egyre több időt töltöttünk együtt, a végén a körülöttünk lévő emberek már mind azt hitték, hogy több is van köztünk.

együtt mászkálunk mindenhova tanítás után is, együtt eszünk, stb...

aztán egyszer volt egy félreérthető beszélgetésünk, amiből azt vontam le, hogy érdeklem őt, de nem mer lépni.

mindketten elég félénkek vagyunk, úgy hogy több apróbb (számomra akkor egyértelműnek tűnő) jel után úgy döntöttem megteszem az első lépést.

egyik nap megkérdeztem, hogy bejövök-e neki. erre köpni nyelni nem tudott, de azt mondta, hogy igen. régebben is többször említette, hogy tetszik a hajam, szépek a fogaim, a szemeim, jó az alakom stb... úgy hogy én elhittem neki.

aztán tegnap tanítás után elmentünk sétálni ketten. több órát mászkáltunk és beszélgettünk, nagyon jó volt. aztán mikor hazafelé mentünk, hirtelen megcsókoltam. először egy puszit adtam neki, amin nagyon meglepődött, erre azt mondta, hogy ezt nem kéne, ez nem helyes, mert mi barátok vagyunk... aztán közelebb hajoltam és megcsókoltuk egymást. nem ellenkezett, visszacsókolt. éreztem, ahogy remegett csók közben, utána pedig nem mondott semmit.

aztán hazafelé beültünk enni, dumáltunk meg minden, mintha mi sem történt volna.

este még beszéltünk a neten mindenféléről, viszont ma amikor találkoztunk többször kerülte a szemkontaktust, aztán pedig más mellé ült.

külön volt óránk, úgy hogy írtam neki egy sms-t, hogy sajnálom, hogy ha tegnap furcsán jött ki a dolog. azt mondta nem baj, majd megkérdeztem, hogy ő mit gondol erről, mire azt válaszolta, hogy szerinte nem kéne folytatni azt a dolgot, mert nem lenne jó vége. mondtam neki, hogy nem kell a végre gondolni, mire azt felelte, hogy nem lenne szép ha belemenne valamibe, miközben ő nem érez ÚGY.

képes lennék ebbe beletörődni, de ha egyszer bejövök neki, akkor miért nem érdeklem? ráadásul olyan jeleket sugárzott felém, amiből életemben először egyértelműnek éreztem, hogy akar engem. a fiú nagyon gátlásos és elég görcsölős, de most lehetett volna lehetősége elmondania ha akar valamit, mégsem tette.

mit gondoltok erről az egészről? szerintetek tényleg nem érdeklem egyáltalán vagy csak megijedt? szerintetek ha pár napig nem találkozunk, fog változni a véleménye?

én nagyon kedvelem őt és annyira rosszul esik, hogy ezt válaszolta...

köszönöm a válaszokat.

2013. márc. 15. 22:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10 - biztos jóban maradunk ezek után is. meg amúgy is szinte mindennap találkozunk. én már nem merem felhozni a témát, nem akarok erőszakoskodni. annyit tudok tenni, hogy ugyan úgy viselkedek mint eddig, annyi különbséggel, hogy ő már tudja, hogy köztünk lehet több is... hogy ez jó-e vagy sem nem tudom... bárcsak tudnám mit gondol... most pár napig nem találkozunk, szerintetek addig fog ezen pörögni?
2013. márc. 15. 23:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem félti a barátságot, és tudja, hogy nem lenne belőle komoly kapcsolat (nem biztos, hogy miattad, hanem lehet hogy például csak azért mert még nem akar elköteleződni). Dícséretes, hogy ezt így megmondta, és nem pedig lefektetett aztán dobott téged a barátságoddal együtt. Ebből látszik, mennyire fontos vagy neki!

Ami még szóba jöhet, az egy másik lány iránt táplált érzelem a részéről. De sztem az első esélyesebb. Amúgy ha rám hallgatsz: még egyszer személyesen beszéljétek át a dolgokat. Mondd el neki,hogy úgy érezted a jelekből,hogy többet akar,ezért léptél,meg stb. De ha neked is fontos a barátsága,ahogy neki,akkor mondd meg neki azt is,hogy ezt lezárhatjátok és folytathatjátok a barátságot úgy,mintha misem történt volna. És ezek után már tényleg nem kell újra felhozni,mert az már csak kellemetlen helyzetbe hozná.

2013. márc. 15. 23:12
 13/19 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat.

Ha kettesben leszünk talán majd felhozom utoljára.

2013. márc. 15. 23:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan eset amit hasonlóképp én is átéltem.

Csak a másik oldalról a fiú szerepében.

Kb. egy hete történt, van egy lány barátom (én fiú vagyok), aki tényleg nagyon szép, ápolt, megfelelő a kisugárzása és jót tudunk egymással nevetni. Ő többet szeretne a barátságnál (nem mondta ki, de egyértelmű), nos az egy hét alatt eddig annyi történt h nagyon felgyorsultak a léptei. Már mindig amikor találkozunk hosszasan kezd beszélni-beszélni, folyamatosan mellettem jön a folyosón, de akkor is ha nem is beszélünk, mintha járnánk, ez azért furcsa mert 1 hete még nem ilyen volt. Meg a kezemet is piszkálja vagy is fogdossa vagy nem tom és közbe mosolyog, de térjünk vissza a te problémádhoz.

Aki neked tetszik (ahogy leírtad miként reagál a jelzésekre), kb. én is ugy reagálok az ennek a lánynakjelzéseire. És itt kapcsolódik össze a két szituáció. Én szívesen járnék a lánnyal mert jó fej meg stb. Főleg azért mert nincs igazi barátnőm akivel ugy mennék mindenhova, moziba meg ilyenek.

A gond csak az h van egy másik lány, aki sokkal szebb és csak látásból ismerem, de annyira szép h hozzá se merek szólni sőt még ránézni se. Tehát vele szeretnék összejönni, de még mielőt leszólitom nem akarom elijeszteni vagy megzavarni h egy másik lánnyal vagyok.

Most épp ez a helyzet, de majd csak kialakul.

Remélem a Te barátodnak nem ez a gondja vagy nem ezért nem reagál. Jah és én azért engedtem a lánynak eddig a gyeplőt mert tényleg nagyon jó barátok vagyunk és nem szeretném elveszíteni.

Összegezve: Lehet h ez is benne van a pakliban, tehát erről se feledkezz meg. De számos más ok miatt is lehet félénk a fiú.

Ez csak egy opció. Remélem nálatok nem ez a gond!

Sok sikert! 14/f

2013. márc. 15. 23:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Sajnos nem tudom, de lehet benne van a pakliban... : ((
2013. márc. 15. 23:38
 16/19 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm, és neked is sok sikert
2013. márc. 15. 23:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Köszi! :D ;D
2013. márc. 15. 23:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Én szurkolok neked! :-)
2013. márc. 16. 00:28
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyos vagy
2013. márc. 16. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!