Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátkozni akar velem? Vagy ennyire félénk lenne?
Figyelt kérdés
nagyon tetszik nekem egy srác. Interneten szoktunk beszélgetni. Múlt héten elhívott egy koncertre is. El is mentünk, nagyon jól éreztem magam. Csak az a baj, h ő egyáltalán nem közeledett felém. 2 puszival váltunk el. Azóta is csak interneten beszélgetünk. Egyszerűen nem értem,h mi van. Mondta,h nem volt még komolyabb kapcsolata. Talán ezért ilyen óvatos? Engem pedig csak még jobban vonz,h nem olyan mint a többi pasi, nem mászik rám egyből. Hogy derítsem ki,h akar-e egyáltalán tőlem vmit? Mit tegyek? Vegyem át én a kezdeményezést? 22L2012. szept. 26. 17:51
1/4 anonim válasza:
vedd át a kezdeményezést, és ha látod, hogy nem ellenkezik, akkor akar tőled valamit. lehet, ha látja, hogy kezdeményezel, akkor onnantól kezdve ő is bátorságot kap a kezdeményezésre, és akkor már minden a helyes úton megy: a pasi kezdeményez, a nő élvezi a helyzetet. :D -/L
2/4 anonim válasza:
velem is teljesen ugyan ez volt! nagyon félénk volt a srác , én meg semleges voltam vele.(pedig nagyon szerettem/szeretem) sajnos egyre jobban eltávolodtunk egymástól,majd neki másik barátnője lett . nemrég szakítottak , így most próbálom menteni a menthetőt. azt tanácsolom hogy mindenképpen cselekedj! ha igazán szereted mond el neki , szerintem nem véletlenül keresi a társaságodat. ;)de ha tévednék, akkor is jobb megtudni az igazat , mint kérdések között élni. sok sikert!:)
3/4 A kérdező kommentje:
akkor megpróbálom a tudtára adni érthetően,h tetszik. Remélem nem lesz rossz vége. Huhh, még sosem csináltam ilyet, mindig a pasik kezdeményeztek.
2012. szept. 26. 18:55
4/4 anonim válasza:
igen érthető hogy félsz. mondom h velem is ez volt , és ezek előtt még én se csináltam ilyet , de most meg kellett volna tennem...
cselekedj amíg lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!