Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit tőlem vagy csak barátkozni akar?
:S Szegééény :( Hát igazából, vmi csöndes helyen kéne vele beszélned vagy nemtudom. De ha csak akkor van ez mikor zavarba van, akkor meg maradna fb, ott tudnál vele úgy beszélni h érted is , és akkor egy idő után nem lenne olyan zavarba aztán élőbe is tudnál vele társalogni. Egyébként ha meg zavarba van meg elkapkodja a fejét stb mosolyog ez azt jelenti h tetszel neki, és valszeg ő is szívesen megismerne téged jobban, lehet hogy emiatt a hadarása miatt még gátlásai is vannak. Próbálj meg vele testi kontaktust teremteni pl megfogod a vállát, vagy átöleled esetleg ráteszed a kezed a lábára a derekára , teljesen természetes módon mintha semmi se történt volna.. Ez talán őt is oldaná, meg megszokná a közelséged. Remélem tudtam segíteni , de a legfőbb megoldás az internetes csevegés lenne szvsz.
22F
a testkontaktus az jó, de tényleg úgy kell mintha tök természetes lenne és te észre sem vennéd... én úgy szoktam kezdeni, hogy például amikor valakinek szólok a háta mögül és elég lenne simán annyi ha a nevét kimondom, akkor még gyengéden megkocogtatom a vállát és az teljesen természetes... aztán jön a többi...
a motyogásról meg annyit, hogy nyugodtan mond neki, hogy bocs de nem értettem :( nem tudnád hangosabban mert alig hallok valamit :( és egy kicsit lassabban mert fáradt még az agyam és nem tudom fölfogni időben...
(nem muszáj mondani hogy ő beszél gyorsan és halkan, de lényeg hogy értse meg hogy hangosan és lassan beszéljen... és NAGYON fontos, hogy értsed amit mond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!