Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félénk vagy tényleg nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk vagy tényleg nem akar semmit tőlem?

Figyelt kérdés

úgy fél éve megismerkedtem egy sráccal (egy csoportba járunk). az elején nem érdekelt aztán egyre több időt töltöttünk együtt, a végén a körülöttünk lévő emberek már mind azt hitték, hogy több is van köztünk.

együtt mászkálunk mindenhova tanítás után is, együtt eszünk, stb...

aztán egyszer volt egy félreérthető beszélgetésünk, amiből azt vontam le, hogy érdeklem őt, de nem mer lépni.

mindketten elég félénkek vagyunk, úgy hogy több apróbb (számomra akkor egyértelműnek tűnő) jel után úgy döntöttem megteszem az első lépést.

egyik nap megkérdeztem, hogy bejövök-e neki. erre köpni nyelni nem tudott, de azt mondta, hogy igen. régebben is többször említette, hogy tetszik a hajam, szépek a fogaim, a szemeim, jó az alakom stb... úgy hogy én elhittem neki.

aztán tegnap tanítás után elmentünk sétálni ketten. több órát mászkáltunk és beszélgettünk, nagyon jó volt. aztán mikor hazafelé mentünk, hirtelen megcsókoltam. először egy puszit adtam neki, amin nagyon meglepődött, erre azt mondta, hogy ezt nem kéne, ez nem helyes, mert mi barátok vagyunk... aztán közelebb hajoltam és megcsókoltuk egymást. nem ellenkezett, visszacsókolt. éreztem, ahogy remegett csók közben, utána pedig nem mondott semmit.

aztán hazafelé beültünk enni, dumáltunk meg minden, mintha mi sem történt volna.

este még beszéltünk a neten mindenféléről, viszont ma amikor találkoztunk többször kerülte a szemkontaktust, aztán pedig más mellé ült.

külön volt óránk, úgy hogy írtam neki egy sms-t, hogy sajnálom, hogy ha tegnap furcsán jött ki a dolog. azt mondta nem baj, majd megkérdeztem, hogy ő mit gondol erről, mire azt válaszolta, hogy szerinte nem kéne folytatni azt a dolgot, mert nem lenne jó vége. mondtam neki, hogy nem kell a végre gondolni, mire azt felelte, hogy nem lenne szép ha belemenne valamibe, miközben ő nem érez ÚGY.

képes lennék ebbe beletörődni, de ha egyszer bejövök neki, akkor miért nem érdeklem? ráadásul olyan jeleket sugárzott felém, amiből életemben először egyértelműnek éreztem, hogy akar engem. a fiú nagyon gátlásos és elég görcsölős, de most lehetett volna lehetősége elmondania ha akar valamit, mégsem tette.

mit gondoltok erről az egészről? szerintetek tényleg nem érdeklem egyáltalán vagy csak megijedt? szerintetek ha pár napig nem találkozunk, fog változni a véleménye?

én nagyon kedvelem őt és annyira rosszul esik, hogy ezt válaszolta...

köszönöm a válaszokat.

2013. márc. 15. 22:55
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
azért megpróbálhatnád, ha már kommentet sikerült írni. : (
2013. márc. 15. 22:58
 2/19 anonim ***** válasza:

Ha félne csak, akkor nem mondta volna, hogy nem érez úgy... akkor terelte volna a témát vagy valami.

Attól, hogy bejössz neki még nem biztos, hogy kapcsolatot is szeretne veled... szerintem ez a helyzet...

2013. márc. 15. 22:58
 3/19 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon két esélyes,lehet,hogy tényleg csak a barátságot félti.

Lekéne vele ülni átbeszélni.

2013. márc. 15. 23:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem elképzelhető h csak nem akar kapcsolatot. Tetszel neki oké az egy dolog de járni vkivel az egy másik dolog...lehet h ki akarja tombolni magát, és bár azt gondolná az ember h a félénk srácok nem olyanok de néha hidd le h "olyanabbak" mint azok akikről rögtön azt hiszi az ember h egy nőcsábász...
2013. márc. 15. 23:00
 5/19 anonim ***** válasza:
*Le kéne
2013. márc. 15. 23:01
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit erőltetni. Majd lép, ha akar valamit.
2013. márc. 15. 23:01
 7/19 A kérdező kommentje:
ő tudja rólam, hogy én nem akarok kapcsolatot amiben szabályok vannak, tehát tudnia kell, hogy én járni sem akarok. ettől függetlenül komolyan érdekel engem, csak nekem más a felfogásom...
2013. márc. 15. 23:03
 8/19 anonim ***** válasza:
Ne készítsd ki, mint mondtam. A srác a régi vágású, konzervatív, igazi értékekkel bíró egyén. Ha a Te felfogásod tök más, akkor miért erőltetnéd rá a liberális gondolkodásodat? Nem mindenki dugópajtás akar lenni.
2013. márc. 15. 23:04
 9/19 anonim válasza:
Rengeteg hasonló esettel találkoztam már. Tipikus férfi logika, hogy ő sem tudja mit akar. Arról pedig ne is álmodj, hogy megfogod érteni, mert az lehetetlen. :D Viszont ha jóban vagytok/voltatok, szerintem menj oda hozzá és kérdezd meg tőle ezt amit leirtál. Ha meg nagyon félénk, akkor kérdezd meg a neten. Elrontani már úgy sem tudod :)
2013. márc. 15. 23:06
 10/19 A kérdező kommentje:

én sem a dugópajtás szerepét foglalom...

én inkább úgy vagyok vele, hogy szerintem ha két ember szereti egymást nem kell szabályokat hozni, hogy ki mikor mit csinálhat. a kapcsolatok nagy része pedig erről szól. ő ezzel mindig egyet értett velem, ő sem akar olyan kapcsolatot amiben két ember korlátozza egymást...

2013. márc. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!