Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok észreveszik, ha a fiú ráunt rájuk nyomulás közben (tehát leszarja)?
nézzük csak... te vagy a lány. Az van, hogy megpróbáltalak megismerni... facebook jelölés... érdeklődtem irántad egy másik barátnődnél, persze a hátad mögött... minden alkalommal pici bók...
aztán sutty! Facebook chatről le vagy tiltva, frissitéseket nem kapsz rólam, a találkozó mostmár csak egy integetéses "hali".
Mert valamit csináltál, amiért nem vagy érdemes, hogy rád nyomuljak!
Na, tehát ezt a lányok észreveszik általában, még akkoris, ha totál hidegen hagyja őket az áldozat? Észreveszitek, ha már nem vagytok érdeklődés tárgya nyomulási időszakban?
Páran itt le vannak maradva. Nekem van fiatal lány ismerősöm akinek kb fél órás fejtágítás kellett hogy megértse: az, hogy az a fiú aki iránt ő nem is érdeklődik, ha megfenyeget vele hogy letiltja a facebookjáról, igazából nem árt neki egyáltalán. Ha meg is tette ettől nem kell a falnak mennie. Elvégre eddig se nagyon kommunikált vele akkor ezután miért hiányzik neki az a kommunikációs lehetőség amit nem is használt.
Valamiért ez nekik fontos :D az okát igazából én sem tudom megérteni de nem vagyok már tizenéves egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!