Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lépjek túl rajta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl rajta, hogy valószínűleg sosem lesz olyan csajom, amilyenre vágyom?

Figyelt kérdés

Sajnos túl magasak az elvárásaim, mindig a legjobb nőket nézem ki magamnak, de náluk meg igazából nem nagyon van sanszom. A kevésbé szépekkel viszont nem érzem jól magam, mindig ott van bennem, hogy csak megalkuszom..

Tudom hogy nagyon rosszul hangzik, de sajnos nekem ez nagyon fontos, csak olyan nővel tudnék megelégedni, akit tényleg gyönyörűnek látok.

És minden nap rossz kedvem van, mert tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg sosem érem el az ideáljaim. Mit tehetnék, hogy túltegyem magam ezen?

2013. márc. 15. 14:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Könnyen. Olyan csaj nem létezik akire vágysz, mivel az csakis a fejedben van. Ami meg a fejedben van az illúzió.

Magyarul ha olyan dologra vágysz ami nem létezik, akkor beteg vagy.

2013. márc. 15. 15:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Már miért lenne illúzió? Nap mint nap látok ilyen nőket.
2013. márc. 15. 16:03
 13/18 anonim ***** válasza:
És konkrétan milyenek azok a "gyönyörű nők"?? Csak a miheztartás végett..
2013. márc. 15. 17:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Vékonyak, szép arcúak, igényes a hajuk és az öltözködésük. Kb ennyi.
2013. márc. 15. 17:58
 15/18 anonim ***** válasza:
ja hogy te csak a külsőségekre hajtasz... hát ez elég szomorú, de te tudod.
2013. márc. 15. 18:01
 16/18 LeftBehind ***** válasza:
Hát....kövezzetek meg,de szerintem ezek még nem olyan elviselhetetlenül magas kritériumok.
2013. márc. 15. 18:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem csak azokra. Viszont olyannal nem akarnék lenni, aki külsőre nem jön be, lehet akármilyen a személyisége. Attól még nem fogok rágerjedni, hogy kedves, és jó a humorérzéke.
2013. márc. 15. 18:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Na,azóta lett valaki vagy még szívod a fogadat?
2017. jan. 11. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!