Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 randi után már valószínűleg össze fog jönni a kapcsolat?
3 randi után még kérdéses hogy kapcsolat lesz e?
mi a férjemmel az első randi után(még aznap ) tisztáztunk egyértelműen hogy mi együtt vagyunk. a harmadik randin meg.......azt nem részletezem:)
talán beszéld meg a randipartnerrel. bár kicsit fura hogy még semmi erre utaló dolog legalább csók nem történt? v meg sem említette mit szeretne?
26/N
02:52
nem mindenkinek a szex a fontos, valakik normális alapokra szeretnék helyezni a kezdődő kapcsolatukat megspórolva ezzel egy esküvőt és egy válópert!
Amúgy meg minek és hova sietni, ha úgyis együtt tervezitek az életeteket??
semmi ilyesmit nem mondtam. hogy mindenkinek a szex a fontos. annyit írtam hogy szerintem 3 randi után már tisztázódnia kellett volna annak, hogy lesz e kapcsolat vagy sem. a hosszútáv pedig attól függ mennyire illenek össze.
hol olvastál tőlem olyat hogy csak a szex a lényeg?
egyébként pedig egy egészséges kapcsolatnak része a szex is. de nem mondtam hogy a legfontosabb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!