Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 randi után már valószínűleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 randi után már valószínűleg össze fog jönni a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Vagy még nem annyira biztos?
2013. febr. 23. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja,ha annyira útálna akkor az első után lelépett volna.
2013. febr. 23. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Három randi kell egy csajhoz? Na mindegy, amúgy meg alakítsd úgy, hogy sikerüljön, gondolom az első kettőn már megismerted eléggé, akkor már jöjjön egy nagyon visszafogott nyomulás pl. csókig. Persze, ha látod, hogy hagyja, és ő is akarja, de ezt könnyű észrevenni.
2013. febr. 23. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:

3 randi után még kérdéses hogy kapcsolat lesz e?

mi a férjemmel az első randi után(még aznap ) tisztáztunk egyértelműen hogy mi együtt vagyunk. a harmadik randin meg.......azt nem részletezem:)

talán beszéld meg a randipartnerrel. bár kicsit fura hogy még semmi erre utaló dolog legalább csók nem történt? v meg sem említette mit szeretne?

26/N

2013. febr. 24. 02:52
 4/6 anonim ***** válasza:

02:52

nem mindenkinek a szex a fontos, valakik normális alapokra szeretnék helyezni a kezdődő kapcsolatukat megspórolva ezzel egy esküvőt és egy válópert!

Amúgy meg minek és hova sietni, ha úgyis együtt tervezitek az életeteket??

2013. febr. 24. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:

semmi ilyesmit nem mondtam. hogy mindenkinek a szex a fontos. annyit írtam hogy szerintem 3 randi után már tisztázódnia kellett volna annak, hogy lesz e kapcsolat vagy sem. a hosszútáv pedig attól függ mennyire illenek össze.

hol olvastál tőlem olyat hogy csak a szex a lényeg?

egyébként pedig egy egészséges kapcsolatnak része a szex is. de nem mondtam hogy a legfontosabb.....

2013. febr. 25. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:
3 randi az semmi, ennyi idő alatt( 8-10-12 óra) nem lehet megismerni a másikat.azt meg főleg nem lehet eldönteni hogy össze passzolnak e.
2013. febr. 25. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!