Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány gumit vigyek az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány gumit vigyek az első randira?

Figyelt kérdés
Ez lesz életem első randija, lehet hogy csak csók lesz, de mindenre fel kell készülni ugyebár, nektek mennyi kellett?
2009. szept. 15. 10:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Aszongyahogy.....téli, nyári, úszó, befőttes, radír, rágó (ebből többet, különböző ízesítésekben ,tetszés szerint)...Ha mindenből csak egyet veszel, ez akkoris 6....tehát ez a minimum:D Komolyra fordítva a szót, igaza van több előttem szólónak is. Egyrészt nem biztos, hogy a haverjaid már "elvesztették". Másrészt meg első randin 15 évesen ne akarj többet csóknál, sőt örülj annak is...ha meg annyira akarsz vinni, akkor valóban vagy gyakorolj, vagy 3 minimum. Egyébként szerintem csak kínosan fogod magad érezni, és folyton arra fogsz figyelni, hogy ne bukj le vele, ami meg elég kellemetlen tud lenni. Azért sok sikert a randihoz...csak ÉSSZEL!!!
2009. okt. 14. 23:17
 32/37 anonim ***** válasza:

Első randin felesleges gumit vinned!!!!

Hacsak nem a sarki k-val randizol, de azoknál meg úgyis van egy zsákkal...

Fogyóeszköz...

2009. okt. 15. 02:29
 33/37 anonim ***** válasza:

Kérdező!

A barátaid mind mind kamuznak!!

15 évesen még lányok között is ritka hogy elveszítik nemhogy fiúk között!!!

Csak menőzésből mondják mert ciki lenne ha szűzfiúnak csúfolnák őket...

15 évesen 100 fiúból 2 ha járt igazi punci közelében, hacsak nem cigányok a haverjaid mert esetleg azoknál már elképzelhető hogy 15 évesen túl vannak az elsőn..

Ha meg akarod komolyabban ismerni a csajt és járni vele akkor nem baromkodod el ezzel az első randit!

A csók böven elég ha addig eljutsz de ha csak a második vagy harmadik randin van csók az is bőven jónak számít!!!

Semmit sem kell erőltetni, a sexet meg nem is lehet.

2009. okt. 15. 02:36
 34/37 anonim ***** válasza:

Tegnap, 22:53 .. ott a pont ;-) Az tetszett :D ...

Egyébként meglátszik h csak 15 vagy, mit akarsz még? Azért mert haverjaid elvesztették neked nem kéne utánuk menned és hallgatni a biztatásukra. Eléggé gázos vagy már ne is haragudjál. Még is h a f.aszba gondoltad? Taliztok, beszéltek 2 szót és egyből hívod lakásra vagy mi? ááh...

2009. okt. 15. 12:28
 35/37 anonim ***** válasza:
Vigyél traktorgumit, most úgyis a szüreti hónap van :D
2009. okt. 15. 16:45
 36/37 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:53

hát ezen besírtam, nagyon nagy!!!

2009. okt. 15. 21:06
 37/37 anonim ***** válasza:
hát öregem szerintem félrebeszélsz. első randin lefektetni? ha tudná a csaj miről fantáziálsz...! inkább térj vissza a való világba, örülj ha lesz szájrapuszi nem hogy szájba-punci :)
2009. okt. 15. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!