Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsak el egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy lányt?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a szomszédlányról lenne szó. Nem tudom, hogy, de beleszerettem. Nem tudom hogy velem van e baj, de 17 éves vagyok és még ez lenne az első. Sajnos elég kevesett látom, talán néha buszon. Nem tudom, hogy mi tévő legyek kérlek segítsetek. A komolytalan válaszoktól kíméljetek.

2013. márc. 14. 18:15
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én például ráírtam egy srácra facebook-on egy teljesen hirtelen jött szöveget,aztán bocsánatot kértem hogy ez nem ide lett volna.(persze direkt volt)Azóta beszélgetünk.Szóval meg lehet próbálni.PL: "te is láttad az egyszarvút?ezen besírtam a film alatt" és akkor "jajj bocs ez nem ide lett volna,de ha akarsz jó filmet nézni nézd meg a herold és kumart,hatalmas".Ebből már csak juttok valamire,bármit ki lehet találni!de semmiképp se parázz és ne beszélj "feleslegesen".Én saját szemszögből tudom hogy az a kérdés hogy jártál e buliban,felesleges.....én nem ismerem a csajt,de neked csak több fogalmad van arról hogy "milyen".használd ki ezt!

sok sikert :3

2013. márc. 23. 20:44
 12/13 Péter730 válasza:
Mindig add őnmagad! Ne akarj más lenni mint ami, és aki vagy! Téged szeressen! Az első szerelmed soha nem fogod elfelejteni az bizti! Szurkolok hogy minden jol menyen de ha nem jőn őssze akkor se add fel mert akkor is jőnni fog a nagy szerelem!
2013. máj. 13. 21:18
 13/13 anonim válasza:
31%

Hasznos ez a válasz?

Lássuk csak... Legyen 10 millánál drágább, és fél évnél fiatalabb kocsid. A Ruhád ára több legyen, mint az ő két havi fizetése. Legyen rajtad diszkréten legalább fél milla ékszer. A siker garantált.

Ja, és az első randid a plazában legyen, és vidd el shoppingolni. Utána vidd el egy igénytelen japán étterembe, vegyél neki 5 deka nyers halat 15000 Ft-ért, és üljetek úgy, hogy mindenki lásson titeket, a legjobb, ha rögtön a közlekedő folyosó mellé. Folyton csörögjön a mobilod (ájfon), amibe nagyon fontos dolgokat mondj.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

2018. máj. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!