Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy lányt?
Én például ráírtam egy srácra facebook-on egy teljesen hirtelen jött szöveget,aztán bocsánatot kértem hogy ez nem ide lett volna.(persze direkt volt)Azóta beszélgetünk.Szóval meg lehet próbálni.PL: "te is láttad az egyszarvút?ezen besírtam a film alatt" és akkor "jajj bocs ez nem ide lett volna,de ha akarsz jó filmet nézni nézd meg a herold és kumart,hatalmas".Ebből már csak juttok valamire,bármit ki lehet találni!de semmiképp se parázz és ne beszélj "feleslegesen".Én saját szemszögből tudom hogy az a kérdés hogy jártál e buliban,felesleges.....én nem ismerem a csajt,de neked csak több fogalmad van arról hogy "milyen".használd ki ezt!
sok sikert :3
Hasznos ez a válasz?
Lássuk csak... Legyen 10 millánál drágább, és fél évnél fiatalabb kocsid. A Ruhád ára több legyen, mint az ő két havi fizetése. Legyen rajtad diszkréten legalább fél milla ékszer. A siker garantált.
Ja, és az első randid a plazában legyen, és vidd el shoppingolni. Utána vidd el egy igénytelen japán étterembe, vegyél neki 5 deka nyers halat 15000 Ft-ért, és üljetek úgy, hogy mindenki lásson titeket, a legjobb, ha rögtön a közlekedő folyosó mellé. Folyton csörögjön a mobilod (ájfon), amibe nagyon fontos dolgokat mondj.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!