Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsak el egy volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zanurusa kérdése:

Hogyan csábítsak el egy volt latex luxusöröm lányt, aki már nem praktízál? Ha nem voltam nála, mobilszáma és skype-ja inaktív és csak az e-mail címe van meg, melyre két levelet írtam és ő nagy röviden és nagy kicsit ellenszenvesen válaszol?

Figyelt kérdés

Év elején írtam neki az első e-mailt ,akkor még weboldalon keresztül ahol még volt rá lehetőség rá írni és aktív volt a profilja, de a szövegben is írva volt , hogy nyáron befejezi.

Erre szeretnék jó tanácsokat kérni, hisz kapnék az alkalmon és nem engednék el egy ilyen lehetőséget.

#csábítsak el #egy luxusöröm lányt #aki már nem praktízál?
2013. jan. 20. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen barátnőm, mondjuk ő szemelt ki magának szóval ebben nem tudok tanácsot adni, talán hogy bízz magadban, és ne siess sehova, és kérdezz a vágyairól, mivel tölti a szabadidejét és hasonlók. A lényeg, hogy törekedj megismerni, jobban mint eddig más, és soha ne nyald a seggét. És ne játszd a macsót, nagyon unják!
2013. jan. 20. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy?
2013. jan. 20. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ellenszenvesen válaszólt és már korábban is jelezte, hogy befejezi, akkor sehogy. Ha Ő is szeretné a veled való kapcsolatot akkor jelezné! Felejtsd el, keres másikat! Sajnálom, hogy fájdalmas a válaszom, de hidd el, kivülállóként, tapasztalt pasiként ezt tudom neked ajállani.

F.

2013. jan. 20. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne az neked jó? Mit gondolsz hányan jártak benne? Vagy szerinted is k..vából lesz a legjobb feleség? :D
2013. jan. 20. 18:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Kérdésemről Bővebben : Jobban járok ha kifejtem >

27 vagyok , jan.5. mentünk szét exemmel majd nem fél év kapcsolat után.A volt latex luxuslányra azért is figyeltem fel és próbálom elérni , hogy fel figyeljen mivel most szabad.A weboldalon csak mindenki maga okoskodhatta ki hogy

akkor végül is kb. mi lehet a helyzet,mert nem egyértelmű.

2013. jan. 20. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:

27 évesen tudhatnád, hogy egy nőt a prostitúció mennyire megvisel lelkileg. Itt nem arról van szó, hogy nem szerethet, de aki pénzért bárkivel hajlandó lefeküdni és egyéb szolgáltatásokat nyújtani, az előbb-utóbb érzéketlenné válik az érintésre. A lelkét eladja, ha így jobban tetszik. Szerinted mennyire fog örülni majd neked? Ha befejezte a pályafutását, az azt jelenti, hogy nem akarja csinálni többet, nyilván megunta, vagy elég pénzt gyűjtött össze magának, hogy ne szoruljon mások segítségére, azaz támogatására... Szerinted képes lenne téged szeretni egy olyan nő, aki pénzért szeretett előtted ki tudja, hány embert?!

Normális vagy?

Ha képes lesz szeretetre, akkor sem egy olyan fiút választana, mint amilyen Te is vagy, hanem a saját ismeretségi körében választana partnert. Lehet, hogy szeretne egyedül maradni pár évig, de lehet, hogy van párja, vagy akár férje is. Hagyd békén...

2013. jan. 20. 19:02
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó , hogy volt foglalkozásával keresem fel, hanem mint fel szabadult,szabad önálló hölgyként, mintha csak bulin, utcán, vagy csavarogva ismerkednél valakivel,

a normalitásról meg máshol szerintem, ha már és elnézést kérek a szexualitáson belül is az alap erkölcs teljesen össze zavarodott ,de most nem erről van szó.

2013. jan. 21. 18:41
 8/9 A kérdező kommentje:
itt pont az a lényeg hogy én fel tudom mutatni neki ezt az áldozat készséget, és ha bele gondoltok valaki a két fél közül tapasztaltabb szexuális téren én ennyiben betudom ezt az ügyet, szerintem kb fél évig lehetett benne / bár ez csak saját spekuláció / pont talán az anyagi fedezete mellett.Csak valószínű hogy volt kuncsaftokból válogatna.
2013. jan. 21. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy működnek ezek az oldalak, de ha látod, hogy írtak neki előtte, vedd fel a kapcsolatot valami volt kliensével, ő talán tudja milyen kávéházakba jár (hátha találkoztak már ott), párszor ülj be oda egy kávéra, hátha meglátod és megszólíthatod, de ne úgy, hogy: én vagyok az, aki latexes luxusprostit keresett, rád talált, kutakodott utánad, mert annyira tetszel neki. Ennek az esélye mondjuk szinte semmi. Nem ítélkezek, de elég furcsa, hogy 25 évesen egy prostival szeretnél összejönni, amikor annyi normális nő van, de te tudod...
2013. jan. 24. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!