Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábitsak el egy lányt, ha érzem, hogy nem vagyok az esete? Ha nem jövök be neki sosem lehet köztünk semmi?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 22:19
1/15 anonim válasza:
Sehogy,az emberek általában nem szeretik az erőszakos piócákat,kortól,nemtől függetlenül.Add fel,a saját érdekedben.Gondolom,nem szeretnéd magad megutáltatni.
2/15 199303 válasza:
Hivd el mondjuk sétálni. Probálj meg vele tőbb kőzős témát is találni. Ha ez akőzős nap ugy érzed hogyjol sikerűlt akkor legkőzelebb probáld elhivni egy konkrét randira. 16/lány
3/15 anonim válasza:
Jesszus előző, nem ismered a rövid ö-betűt?
Amúgy a jó módszer, ha elhívod kirándulni Iránba, azt ott gyorsan feleségül veszed, ott nem rinyálhat.
4/15 199303 válasza:
de ismerem a rővid ő betüt csak az a gomb nem műkődik nekem:S
5/15 anonim válasza:
sztem hagyd a francba ... én is csak ezt tudom tanácsolni . valószinüleg ha csak egy kis esélyed is lenne nála akkor már jelezte volna valahogy...
6/15 anonim válasza:
Kerültem már olyan helyzetbe, hogy első tali után a lány nem szeretett volna másodikat. De én nem hagytam ennyiben és finoman (szigorúan erőszak nélkül!), terelgettem, egyre többet beszélgettünk és gyakorlatilag kialakult egy amolyan ,,ő az ember akinek mindent elmondhatok" kapcsolat. Nagyon sok időbe került mire meghódítottam és nem is volt rövid életű a dolog, de már tudom, hogy nincs olyan nő akit ne lehetne megszerezni. Ha hajt a versenyszellem és úgy érzed, ha jobban imserne működne a dolog akkor harcolj érte, de egyébként hagyd a fenébe. Előbb utóbb úgyis találsz mást.
7/15 anonim válasza:
a-aa.... ez sztem nem igaz amit az utolsó irt ... Veled elment randizni a lány szal volt esélyed , viszont ugy irja a kérdező hogy semmi esélye szal valszeg nemfog vele elmenni randizni se a lány . Azt meg külön kikérem magamnak hogy bárki megszerezhető:/... volt már olyan hogy nem tudtam lekoptatni magamról- se finoman se durván- egy fiut aki hajtott rám , és nagyon rossz volt már :/...semmiből sem értett. sztem hagyd békén a lányt ha nem akar tőled semmit
9/15 anonim válasza:
Hát mivel járni olyannal szoktak aki bejön nekik, ezért inkább hagyd békén.
10/15 anonim válasza:
Téégy úgy, mintha gyökeresen más ember lennél, és színészkedj neki életetek végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!