Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábitsak el egy lányt, ha érzem, hogy nem vagyok az esete? Ha nem jövök be neki sosem lehet köztünk semmi?
nemtom, h mennyire aktuális még a kérdés...
hmm. ha BIZTOSAN tudod, hogy nincs nála esélyed, ne beszélj vele erről a dologról. ha barátok vagytok, ez hazavághatja. ilyenkor úgysem tudsz jó megoldást, mert akár elmondod neki, akár nem, bánni fogod.
ez csak saját tapasztalat, lehet másként is.
volt egy srác, régen nagyon jóban voltunk, kb. az egyik legjobb barátom volt, aztán egy szép napon kiderült, h ő nem csak barátkozni szeretne, én meg annyira kellemetlenül éreztem magam, hiába voltam vele kedves, és tettem úgy, mintha semmit sem mondott volna, mindig célozgatott rá, egyszer elegem lett és nagyon nagyon ocsmány módon elküldtem a fenébe, ráadásul sms-ben... mindez évek óta történt, azóta nem találkoztunk, és nem is nagyon beszéltünk... 18/L
regény vége :D
beleolvasgattam a kommentekbe, és az egyiküknek igaza van,
bárkit el lehet csábítani, de ehhez meg kell játszanod
magadat, és gondolom azt nem akarod, és ha mégis, akkor
ne várj vele sokat, mert akkor megismer, összebarátkoztok
és abból nem nagyon tudsz már semmit se kezdeni, szóval hogyha tényleg annyira kell, akkor most kell ráhajtanod....
1.Mindig van esély még ha azt is mondja hogy nincs
2.Ne idegesen illetve szorongva közeledj felé bár ez nehéz mert most ő az "etanol" és ha a fejedben az játszódik le hogy ha így bánsz vele akkor vagy csak barátság vagy pedig elmegy melletted (nem fog de ne legyél bunkó)
3. Viszont ha játszik vagy nem szereti az elkötelezettséget vagy nem veszi észre az érzéseid (az érzéseid legyenek nyílvánvalók előtte ha kettesben vagytok ) ha neked nagyon fájnak ezek belülről amit nem tükrözöl felé viszont olykor muszáj amikor túl messzire megy kicsit beszélni erről.
4.És barátságból is lehet kapcsolat sokakkal ellentétben, tévhit hogy nem
5.Lássa hogy te ott vagy neki és nem mint csak barát hanem annál sokkal több és hogy mikor legjobban számítana rád te ott leszel és ebben a pillanatban fogod megmutatni hogy csak egy barát vagy.
Innentől már egy majom is boldogulna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!