Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan találhatnék fiút? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék fiút? (lent)

Figyelt kérdés

Az összes barátnőmnek már van barátja és nem tudom nekem miért nem tetszik senki vagy aki tetszik annak én biztos nem tetszem, nem is nagyon beszélgetek fiúkkal csak max baráti kapcsolatban? 13/L

kedves, okos (5ös tanuló) jó barát, barátokkal sokat hülyéskedünk. Szép (szerintem) 168cm 48kg (de szerintem ez nem nagyon számít)

2013. márc. 14. 16:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen még nem ezzel kéne foglalkoznod.
2013. márc. 14. 16:37
 2/15 anonim válasza:
Kuldj privatba 1 kepet:D
2013. márc. 14. 16:38
 3/15 anonim ***** válasza:
nekem is küldj :D megmondom,hogy az esetem-e vagy,és hogy a külsőddel van-e a probléma ;)
2013. márc. 14. 16:46
 4/15 A kérdező kommentje:
jó 1. válaszoló talán igazad lehet hülyeség volt ilyet kérdezni
2013. márc. 14. 16:47
 5/15 anonim ***** válasza:
13 évesen? Figyelj, 15 évesen is facebook love van és semmi szerelem... '8 leszek azt hittem hogy egy 15 éves már érettebb egy kicsit se rá kellett jönnöm hogy bocs a kifejezésért, segg hülye.
2013. márc. 14. 17:17
 6/15 anonim ***** válasza:
18*
2013. márc. 14. 17:18
 7/15 anonim ***** válasza:
merrefele laksz? esetleg ismerkedhetnénk...
2013. márc. 14. 17:24
 8/15 anonim válasza:

Hidd el még ráérsz, nem kell elsietni. Úgy tűnnek a barátnőid mintha boldogak lennének de hidd el hogy ez nem szerelem még igazából nem is értik a szerelem lényegét.

Légy türelmes és el fog jönni a szerelem.

2013. márc. 15. 14:59
 9/15 anonim ***** válasza:

Küldj nekem is képet. :D

Aztán majd elbeszélgetünk a külsődről meg az élet dolgairól :D

13/F

2013. márc. 16. 23:15
 10/15 cetkutya válasza:
Attól mert az összes barátnőd már "bepasizott" neked attól még nem muszáj, nem kell mindenben követni őket. Tedd azt amit szíved szerint tenni szeretnél, ne "divatból". Ha "ciki" akkor ez van, de csak hogy azért legyen fiúd, hogy ne lógj ki a sorból, inkább ne erőltesd.
2013. márc. 17. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!