Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki bénán csókol, az kizáró ok?
Hétfőn a srác akivel randizgatok, meg akart csókolni. Először csak a szám szélére adott egy puszit, majd éreztem hogy az ajkával az ajkamat cuppogja. De olyan furcsa érzés volt, nem is tudtam mit kezdeni a helyzettel.Én szerintem nem is nagyon csináltam semmit mert úgy meglepődtem.
Emiatt kiábrándulhat belőlem? Azóta beszéltünk már, én mondtam hogy ez volt életem első csókja.
Akkor meg fogja érteni...
Gondolom, neki is volt "élete első csókja".
Majd rákapsz az ízére, és menni fog:)
"nemáááá"
ezt hogy érted? olyan rossz volt vagy olyan jó? :) bár gondolom olyan jó, ha így emlékeztek vissza.
egyébként azt mondta a srác, hogy legközelebb segít megtanulni hogyan kell :)
ezt úgy értette, hogy ha nem úgy csókoltam volna, hogy neki jó legyen, akkor lapát :)
(na jó, de az első csókolózásomra azért nem gondolok ilyen magabiztosan vissza, mert botrányos volt, szóval ne parázz :))
Jaaa azt hittem életed első csókjára gondolsz :)
Akkor az úgy más.
Remélem megtanulom majd :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!