Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Dohányzó fiúk, hogyan érintene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzó fiúk, hogyan érintene titeket, ha annál a lánynál, aki nagyon-nagyon tetszik nektek, kizáró ok a dohányzás?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nem nektek mondta ezt konkrétan, csak visszahallottátok mástól.

Nagyon szomorúak lennétek? Emiatt még próbálkoznátok a lánynál?

2013. febr. 24. 00:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Dehogy lennék szomorú. Ha arról van szó, és mellettem

van a lány, leraknám a cigit, aztán leszoknék róla.

Ennyi. Persze csak ha nem küld el egyből, hanem tudja

tolerálni a szándékom :)

2013. febr. 24. 00:26
 2/10 anonim ***** válasza:

lekell szokni a cigiről!!!

amúgy sem egészséges..sok pénzbe is kerül

inkább gyúrj helyette. jobban jársz, és még a csaj is összejöhet :)

2013. febr. 24. 00:26
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Hat nalam kizaro ok ha a cigi kizaro ok. :p
2013. febr. 24. 00:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
És téged hogyan érintene, ha a pasiról, akit nagyon nagyon szeretsz, kiderülne, hogy cigizik? Kizáró ok lenne?
2013. febr. 24. 00:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Bizony, tolerancia mindkét fél részéről kell.. Én nem dohányoznék amikor együtt vagyunk, őt meg ne zavarja, ha nincs ott... A többit hozza az élet.
2013. febr. 24. 08:45
 6/10 aszomszedneni ***** válasza:

van akit motiválna , meg van akit pont nem izgatna .

én is inkább leszoknék , bár lehet megdumálnám vele, hogy azt az egy reggeli cigit a kávéhoz engedje már meg elpöppenteni , mert az aCtiviát meg nemeszem , viszont a bélflóráimnak kell valami a rendes működéshez :D

2013. febr. 24. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:

08:45

mert ugye a ruhádon, hajadon, szádon véletlenül se lehet megérezni a bagószagot.

2013. febr. 24. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Meg kell egyezni, ha együtt vagytok akkor a pasi nem cigizik. Nálunk is így van, cigizek, de ha tudom h barátnőmmel leszek akkor nem cigizek. De reggel délben este tuti akkor is.

Ha nem működik akkor nem működik ennyi.

2013. febr. 24. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó, tizenévesen ez lehet, hogy csak ennyi, hogy nem szereti a szagát, de később azt is figyelembe kell venni, hogy esetleg szeretné az ember ha a párja sokáig és egészségesen élne. Szerintem azért érthető, hogy valakinél miért kizáró ok a dohányzás. (És igen, lehet, hogy később leteszi, de én a családomban, környezetemben sajnos azt látom, hogy csak idő kérdése, hogy visszaszokjon az ember.)
2013. febr. 24. 15:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt több olyan exem, akik egyáltalán nem dohányoztak. Én dohányzom. Amikor együtt voltunk, akkor egyszerűen nem gyújtottam rá, valahogy eszembe se jutott, nem vágytam rá. Nagy ritkán fordult elő, amikor több napot töltöttünk együtt (pl nyaraláskor), de akkor is elvonultam és utána alapos fogmosás-kézmosás, egy kis parfüm. Soha egyik sem mondta, hogy dőlne belőlem a bagószag, pedig direkt rákérdeztem. Mellesleg se a hajam, se ruhám nem cigiszagú, mert soha nem dohányzom zárt térben. Ezt szintén nem dohányzók is megerősítették. Mindent lehet kulturáltan csinálni, a dohányzást is.
2013. febr. 24. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!