Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi bajuk van a 30-as férfiaknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk van a 30-as férfiaknak?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. Próbálok ismerkedni az életben és a neten. De ezek ki vannak akadva, hogy nem vagyok egy tini riba.nc, nem nézek ki úgy és nem viselkedek közönségesen. Komolyan ez kell az idősebb férfiaknak is?
2013. márc. 14. 09:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Rendben, de ha rájössz, hogy nem felel meg az elképzeléseidnek, akkor mást kell keresni. Általánosítani meg nem kell... bár én is belestem az elején ebbe a hibába, de nem adtam fel, keresgéltem tovább, és rájöttem, hogy ha van 100-ból egy olyan, aki megfelel az elképzeléseimnek, akkor nekem azzal az eggyel kell foglalkozni, nem a másik 99 baromságaival...

Ami viszont nagyon fontos (tényleg)! Ne határozd el, hogy mit szeretnél! Legyél nyitott, ismerkedj, beszélgess. Ha eleve úgy indulsz, hogy márpedig te csak komoly kapcsolatot keresel, akkor nagy csalódások érhetnek. Keress új ismeretségeket, barátságokat, és állj nyitottan a dologhoz. Csak így fog kiderülni, hogy ki illik hozzád és ki nem. Nekem fél év alatt lett jópár barátságom, kapcsolatom is, és általában azok keltették fel az érdeklődésemet hosszabb távon, akiktől elsőre semmit nem akartam....

2013. márc. 14. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!