Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi bajuk van a 30-as férfiaknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk van a 30-as férfiaknak?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. Próbálok ismerkedni az életben és a neten. De ezek ki vannak akadva, hogy nem vagyok egy tini riba.nc, nem nézek ki úgy és nem viselkedek közönségesen. Komolyan ez kell az idősebb férfiaknak is?
2013. márc. 14. 09:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam volna, hogy vannak ilyenek is. Engem meg mindig pont az ellenkezői találnak meg, főleg neten. Már első levélbe olyanokat írnak, hogy attól félek már másnap feleségül venne... elég ijesztő.
2013. márc. 14. 11:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

37 éves vagyok, tehát a késő harmincas, kora negyvenes korosztállyal ismerkedem.

Senki nem várta még el, hogy viselkedjek tiniként, vagy változtassak magamon, ellenben a lazaság, a könnyedség előny.

Viszont egy fontos dolog: mit jelent az, hogy "komoly kapcsolatot" akar valaki? Komoly kapcsolatot azzal akarok, akit már elég jól ismerek, akivel tudom, hogy működőképes a dolog... nem bárkivel, aki az utamba kerül. Engem - és még sok kortársamat - a komoly kapcsolat elriaszt, talán pont azért, mert volt már néhány komolynak mondott kapcsolatunk, ami össze nem illés miatt tönkrement. Én inkább a laza együtt járást preferálom első körben, és ha úgy adódik, akkor komolyra is fordulhat, de csak akkor, ha tényleg minden stimmel...

2013. márc. 14. 11:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Ja és nő vagyok, ha nem derült volna ki. :)
2013. márc. 14. 11:24
 14/21 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo:

Teged olvasva es a Kerdezo allaspontjaval osszevetve kezdek igazat adni caM008-nak.

2013. márc. 14. 11:47
 15/21 anonim ***** válasza:
# 14: nem korfüggő... Én sok pasival dumálok, baráti szinten, akik neten ismerkednek, és sok olyat hallok, hogy negyvenes (!) nők már az első levelezésnél összeköltözésről írnak... mert ők csakis komoly kapcsolatban gondolkodnak (és hozzá kell tennem, pasiban is van ilyen sajnos).
2013. márc. 14. 11:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Látom mindenki mindent félre értett. Kedves 22 éves! Az hogy te magadból indulsz ki, elég szomorú. De sebaj, majd ennyi idősen, mint én, próbálj laza lenni. :) Nem mellesleg, voltak tartós, komoly, hosszú kapcsolataim. Nem csak egy. És soha nem volt panasz a nemi életemmel kapcsolatban! Erről ennyit! De az, hogy a 30-asok, és pont az orrba-szájba bulizós, lebéjbizős, utcán is nézzek ki kur.vának, viselkedjek úgy mint egy 20éves ribi a diszkóban nem az én stílusom! Ha heti egy alkalommal nem megyek szórakozóhelyre piálni stb... már nem is kellek. Hát akkor inkább vagyok egyedül...
2013. márc. 14. 12:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Ja és gondolom az is természetes, hogy már az első együttlét után a pasi a szennyesembe dobta az alsógatyáját, és már költözni akart... Ez nem kapcsolatot akart, hanem hogy valaki eltartsa... A többiről nem is beszélve.
2013. márc. 14. 12:03
 18/21 anonim ***** válasza:

# 16: ha ilyenekkel futottál össze, akkor nem megfelelő személyekkel ismerkedsz. Te is meghatározhatod a magad mércéjét, és nem szóba állni akárkivel...

Ahogy írtam, én is ismerkedem, de aki nem "üt meg egy szintet" azzal nem állok le... ennyi a titok. :)

2013. márc. 14. 12:08
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nálam is van egy szint. Az alá sose megyek. De senki sem közli előre, hogy éppen milyen szokásai vannak, vagy hogy éppen mennyire beteg, kihasználós. Ennyi.
2013. márc. 14. 12:12
 20/21 anonim ***** válasza:

12! ugyan már együtt élsz valakivel, akkor derül ki minden jó-e

nem tudom nekem nincs semmi bajom a 30-l, mindegyik korosztályban akad ilyen is olyan is ennyi, nem kell általánosítani N

2013. márc. 14. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!