Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van a 30-as férfiaknak?
37 éves vagyok, tehát a késő harmincas, kora negyvenes korosztállyal ismerkedem.
Senki nem várta még el, hogy viselkedjek tiniként, vagy változtassak magamon, ellenben a lazaság, a könnyedség előny.
Viszont egy fontos dolog: mit jelent az, hogy "komoly kapcsolatot" akar valaki? Komoly kapcsolatot azzal akarok, akit már elég jól ismerek, akivel tudom, hogy működőképes a dolog... nem bárkivel, aki az utamba kerül. Engem - és még sok kortársamat - a komoly kapcsolat elriaszt, talán pont azért, mert volt már néhány komolynak mondott kapcsolatunk, ami össze nem illés miatt tönkrement. Én inkább a laza együtt járást preferálom első körben, és ha úgy adódik, akkor komolyra is fordulhat, de csak akkor, ha tényleg minden stimmel...
Utolso valaszolo:
Teged olvasva es a Kerdezo allaspontjaval osszevetve kezdek igazat adni caM008-nak.
# 16: ha ilyenekkel futottál össze, akkor nem megfelelő személyekkel ismerkedsz. Te is meghatározhatod a magad mércéjét, és nem szóba állni akárkivel...
Ahogy írtam, én is ismerkedem, de aki nem "üt meg egy szintet" azzal nem állok le... ennyi a titok. :)
12! ugyan már együtt élsz valakivel, akkor derül ki minden jó-e
nem tudom nekem nincs semmi bajom a 30-l, mindegyik korosztályban akad ilyen is olyan is ennyi, nem kell általánosítani N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!