Mi bajuk van ilyenkor a férfiaknak?
Páromon észre vettem, kb 1 hete, hogy olyan máshogy viselkedik. Egyszerüen nem tudom mi baja, pedig már kérdeztem.
Lakás felújjítás kellős közepén vagyunk, azt hittem ezért ilyen, (pénz miatt) de még ő kezdett el megnyugtatni, hogy majd kiforogja az idő. Nem tudom mit csináljak, nem vagyok az a faggatós, mert én sem szeretem, ha faggatnak. Egyszer kérdeztem meg csak hogy mi baja, nem igazán kaptam rá kielégítő választ, aztán meg annyiban maradt.
Kérdezzek rá megint, vagy majd elmondja ha van valami? Munka ügyben sem olyan lelkesen mesél már, szinte semmit nem mond. Nem akarom félreérteni a helyzetet (nő ügy) de kezdek kicsit beparázni. (Bár ezen igen erőssen meglepődnék)
De olyan idegesítő!!!
Vitázni nem fogok e-miatt, de rohadtul b.ssza a csöröm mi lehet az. A telefonba mindig olyan aranyos sziát szokot köszönni, most megmár egy hete csak helló. Szerencsére 10 év alatt 1 kezemen meg tudom számolni háyszor volt ilyen. Lehet csak egy sima depresszió, mégis csak idegesíti hogy hogy lesz kész a lakás felújjítás?
Én alapjáratok elég gyanakvó természet vagyok, de a férfiakat ismerve szerintem sem ritka dolog ez a hirtelen hangulatváltozás. Biztos van valami baja, ami miatt belül rágja magát, neked pedig nem akarja elmondani, mert vagy kellemetlen számára, vagy pedig nem akarja, hogy te is aggódj miatta. Szerintem megpróbál vele egyedül megbirkózni, mert hát férfiúi büszkeség.. és majd max utána avat be téged az ügybe.
Addig csak annyit tudok tanácsolni, hogy hagyd rá:) Ne idegesítsd magad, vele pedig légy türelmes!
Férjemet néha kértem, hogy ha valami baja van, inkább puffogja ki magából, mert egyre több stressztünet jelentkezett nála testi formában. Próbálkozik vele, múltkori volt a legaranyosabb. Vizsgára készül, tiszta ideg:
- Kinyitom az ablakot, nincs levegő. Basszus, hideg van!! De jól esik a levegő... De ez a rohadt hideg!!! (fél perc csönd, majd kicsit halkabban) Most hisztis vagyok...
Azt hittem, lefordulok a székről :)
Nem tudom. Én sosem voltam ilyen. Voltak ilyen barátnőjeim, meg is szakítottam velük a kapcsolatot. Nem voltam kíváncsi a morcos fejükre.
Viszont páromat ismerem ok nélkül nem szokott ilyen lenni, de azóta kiderült, hogy tényleg a lakás miatt volt ilyen, hiába ő vígasztalt engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!