Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal vagyok bizalmatlan az internetek keresztüli ismerkedéssel szemben?
ÉN azt mondom ha csak lehet maradjon az élő ismerkedés. Odakint.
De ha net, akkor viszont az lesz a biztos amit majd saját szemneddel fogsz látni és a füleddel hallani az ő szájából 4 szemközt.
Addig meg Ursulának van igaza
Köszönöm a válaszaitokat.
Csak nehezebb lépni, és változni, ha teljesen szembe kell mennem a személyiségemmel :)
ASOTnak is igaza van :)
azt gondolom, még ha tapasztalan vagy is, jobban tudsz magadra vigyázni, mint egy 15-16 éves gyerek
és ha nem fűzöl már a legelején nagyobb reményeket, mint a realitás, akkor nem fogsz akkorát pofára esni
vedd úgy, h elmégy egyet beszélgetni valakivel, ha neten ismered meg, akkor lehetőleg minél előbb találkozz vele, utána már el tudod dönteni, h akarsz-e folytatás, ha nem, akkor egy tapasztalattal gazdagodtál, tehát rosszul semmiképp nem fogsz járni
Itt is elkezdheted. De ha nem kezded el akkor mindíg egyedűl maradsz. Nyugi, vannak rendes pasik is! Vegyél erőt, bátorságot magadon és csapjál bele! Használd az eszed és akkor nem lesz gond!
F.
Mondjuk ebbe tényleg van valami,van akinek kínos az ha az ismerősei felismerik valamelyik társkeresőn.Ebben az esetben én ajánlanám a chat.hu-t ahol társaloghatsz emberekkel és utánna mehet a képcsere stb Csak nehogy az ismerősöddel beszéljél véletlenül :D
Vagy esetleg népszerűtlenebb társkereső oldalakon is próbálkozhatsz,mert pl a love.hu-n vagy a badoo-n nagyobb az esélye annak hogy rád talál egy ismerős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!