Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólna, ha meg kérdezném,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna, ha meg kérdezném, h járna-e velem?

Figyelt kérdés

Szóval már 2.-szor randiztunk,de még nem jöttünk össze.Az elsőn még nem akartam annyira rámenős lenni,a másodiknál meg nem jött össze,mert nem volt elég időnk rá.:S

Szóval eldöntöttem,h a következőn már megkérdezem tőle,h akar-e velem járni.Szerintem igen-t fog mondani,hiszen nem jött volna el 2x randizni,ha nem érdekelném.Bár azért van bennem egy kis aggodalom.

Szóval,ha igen-t mond,akkor mit mondjak rá?Vagy szó nélkül csókoljam meg?

2009. szept. 14. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ha igen-t mond akkor szerintem nálad nagy mosoly és némaságXD

, csókold meg amúúgy(:

2009. szept. 14. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy mi a kérdés ha már eldöntötted hogy a következőn megkérded hogy akar-e járni?

Bár nem hiszem hogy ezt kérdezni kell...3.randin ha még nincs csók akkor én már feladom ez a határ nálam.

Valószínű hogy érdekled és nem fog ellenkezni ha meg akarod csókolni. Úgyhogy mindent bele.

Bár eszembe jutott az hogy mi lenne ha a csók előtt azt mondanád neki hogy nem lesz több randitok. és utána megcsókolod:D:D:D:D Túl szemét lenne?:D

Jakomo 25F

2009. szept. 14. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
nallam is volt a mult heten egy hasonlo eset,a masodik randin a csaj elszaladt mert sietet valahova es csak puszira utote az ido:( de had a p./saba.Anyi lany van meg a kornyekeden.En ahogy lemondtam a csajrol egybol megismertem egy masikat aki sokkal jobb,es bejovok nala,ahogy eszrevettem:P Szoval ne legy letorve ha nem jon vele osze! Talan a kovetkezonel mar az elso randin meglesz a csok:D sok sikert
2009. szept. 15. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!