Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólna egy szerenádhoz?
A helyzet ,az ,hogy már 3 kerek éve szerelmes vagyok egy lányba! Még nem beszéltem vele ,soha személyesen. Viszont facebook stb... igen és minden reggel láttuk egymást a buszon. Igen jogos a kérdés: Akkor miért nem beszéltetek??
Mert a pasijával volt reggelente / 2,5 évig/ és esélytelen volt ,hogy beszélhessek a lánnyal. FEKA sráccal nem kéne kikezdeni !: P
A lány fogalmam sincs ,hogy mit gondol rólam. De el kell neki mondanom, már 3 éve ,hogy tetszik és meguntam ,hogy csak távolról istenítem! :P
A LÉNYEG: 6 éve énekelek+ gitározom, van egy barátom aki szintén nagyon jól csinálja és megkérném ,hogy kísérjen le gitárral!
A lány nagyon érett és komoly ezért is gondolom ,hogy neki ez belefér! Plussz nem akarok facebookon célozgatni ,mert az ***-ság! És így könnyebben el tudom neki mondani ,hogy mit érzek iránta , egy jó kis dalban! :P
Ezért, ti mit szólnátok hozzá és mi lenne az a dal?
Előre is köszi!
16/f 17 /L
Ha kint él egyedül egy tanyán, akkor szerenádozz!
De ha kellemetlen helyzetbe hozhatod, akkor ne tedd!
Nagyon szép gesztus, de egyet kell, h értek az előző válaszolóval. Ha nekiállsz a a lakótelep közepén szerenádozni valószínűleg nem a szíved választottja fogja először kidugni az ablakát a fején. Jobb esetben csak szavkkal, rosszabb esetben alacsonyan repülő tárgyakkal is viszonozhatják a szomszédok a szép dalt.
Másrészt tényleg, lehet, h a szülei, testvérei, szomszédok előtt is kellemetlen helyzetbe hoznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!