Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, magyar=>magyar fordításban ez mit takar?
A helyzet a következő: Adott egy lány, Őt múlt héten elhívtam moziba, de igen/nem helyett csak annyit mondott, hogy "_Még nem tudom." Ma ismételten rákérdeztem, és az mondta, hogy nem szeretné, ha e miatt menne tönkre a barátságunk (amúgy helytálló, valóban jóban vagyunk). Kérdésem, hogy
a) ez pontosan mit is jelent?
b) ha friendzone, van még érdemi remény?
c) ha van, akkor hogyan volna célszerű a helyzetet menteni?
A segítő szándékú válaszokat előre is köszönöm.
A "még nem tudom" az egy "talán" a talán pedig azt jelenti hogy "nem".
A nem szeretné hogy e miatt...balblabla
Nem szeretné az arcodba mondani, hogy nem tart jó pasinak, mert megbántana, pedig nem szeretne megbántani.
nem tudom mit tehetnél. Az amit eddig ismert belőled nem elég ahhoz hogy megszerezd. Hiába vagytok jóban nem tart jó partinak. Neked is van biztos olyan lány az ismeretségedben aki úgy különösebben nem mozgat meg. Ott van, ha lehet nem nagyon szólsz hozzá mert nem is nagyon tudsz neki mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!