Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy egy csúnya, undorító srácnak olyan szép barátnője lehet, míg nekem állítgólag aranyos, egyesek szerint helyes fiúként egy lánynál sincs esélyem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok helyes, adonisz, rondának tartom magam és emiatt folyton egy senkinek érzem magam, főleg, ha nekem tetsző lányokkal kerülök közelségbe. Levegőt is nehéz vennem, ha például velem szemben jön egy szép lány a járdán. Aztán valamelyik nap is láttam egy párt a buszon. A srác egy ronda, szemüvegese, zsíros hajú, tokás gyerek volt és mégis tök szép, vékony barátnője volt. Ott falták egymást én meg elgondolkoztam, hogy nekem miért nincs egy csúnyácska barátnőm sem, miért utasítanak el a lányok, ha bepróbálkozom náluk, amikor mindenkivel kedves és udvarias szoktam lenni, nem a bunkó beszólogatós fiú vagyok. Eléggé visszahúzódó, csendes, félénk srác vagyok egyébként, de azért haverok segítségével csak bepróbálkozonom időnként lányoknál, persze mindig lekooptatnak végül, meg nem érzem a vonzalmat, hogy én kellenék nekik azoknál sem, akikkel lehet beszélgetni, nem bunkóznak velem. Nem értem, miért nincs olyan lány, aki tudna vonzódni hozzám és, akit viszont szerethetnék? Mi lehet a baj, ha hozzám hasonló ronda fiúknak is lehet párja manapság, sőt nem is akármilyen lányokka járnak sokszor. Én valamiért csak facebookon tetszettem egy pár lánynak, de ők nagyon messze élnek, nekem környékbeli lány kéne, de akárkinél is próbálkozom mindig lekoptat, vagyis nem tud vonzódni hozzám, sőt volt, aki ki is gúnyolt nyílvánosa a városban, olyan rosszul esett, haverom ott volt és megvédett, de akkor is fáj, egy életre megjegyeztem, hogy én ronda fiú vagyok, még, ha bizonyos lányok helyesnek tartottak is már. Pár éve még egy lány barátnője hívott magukhoz, mert tetszettem a csajok közül az egyiknek, de ez az egyetlen élő, személyes sikerem, azóta egy lány sem akar engem, csak lefelé haladok a forever alone állapot mélységes, sötét bugyraiba. Nem tudom mi történhetett, hogy nem találok azóta sem olyan lányt, akit, ha leszólítanék a városban, rám mosolyogna végre és látnám, hogy zavaban van, vagyis valahogy jelezné, hogy tetszem neki. Erre vágyom sok éve, de semmi, ha leszólítok egy lányt már tudom előre, hogy ugyanaz a forgatókönyv, közömösb vagy épp gyilkos nézés és a szokásos szöveg van barátom vagy a másik, hogy flegmázik meg bunkózik velem.
2013. márc. 12. 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Nem olvastam végig az újabb 1346849. miért nincs csajom hisztit.

A külső nem minden című már-már közhelynek számító mondat mond neked valamit? A jelek szerint nem. Súlyos önértékelési válságban szenvedsz. Sőt egyenesen gyűlölöd magad, de azt elvárod, hogy mások egyenesen szeressenek. Mégis mire fel, ha nem tudod elfogadni magadat?

Gondolom ilyen szánalmas, elcseszett, búvalb*szott ábrázattal mész ki az utcára is. Ígyne csodálkozz, ha nem kellesz senkinek. A szépség relatív fogalom. Hozd ki a külsődből amit csak lehet. Náha már az apró lépések is használnak.

Ha meg egy flema p*csát fogsz ki, akkor loltod ott a helyszínen, vagy he nem megy, akkor felpofozod. Te vagy a férfi b*szod, szedd már össze magad, vagy kérdezd meg anyádat, hogy miért nevelt puhap*csnek.

2013. márc. 12. 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Az az oka, hogy meggyőződésed, hogy egy lánynál sincs esélyed.
2013. márc. 12. 16:40
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

A csúnya pasik ne szólítsanak le lányokat az utcán, mert úgyis kiröhögik. Könyörgöm!!!

csak jóképű, magas, humoros, kedves, intelligens fiúk szólítsanak le lányokat!

A csúnya fiúk az ismerősi körből közeledjenek a lányokhoz (pl. baráti kör, vagy évfolyamtárs..stb.), méghozzá úgy, hogy legyetek lazák, barátkozósak, (de ne barátok!), nyitottak, kedvesek, adjátok magatokat, és aztán kiderül, hogy kinek tetszetek meg. Nem kell bepróbálkozni, csak beszélgetni.

Ha így teszel görcs nélkül, esetleg még sikered is lesz.

21L

2013. márc. 21. 18:00
 14/17 anonim ***** válasza:
29%

Figyelitek az utolsó hülye p*csát. Megszabja nektek, hol csajozzatok.

Én jóképű, magas, hunoros, kedves, intelligens stb. fiú vagyok. Te esetleg egy magas, nagymellű, intelligens, házias jó csaj vagy?

2013. márc. 22. 14:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Pedig amit írt, az így igaz. Utcán ismerkedni, leszólítgatni embereket már eleve veszett ötlet, maximum akkor van kis esély a sikerre, ha az ember kifejezetten jól néz ki.
2013. márc. 22. 15:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Már bocs, hogy beleszólok 'felnőttként' ebbe a vérre menő vitába, de kedves kérdező, Te hogyan viselkedsz lányokkal?

Mert a hellóbébyjösszegykörre kategóriás leszólításokat egy NORMÁLIS nő sem veszi, veheti komolyan.Legalábbis reménykedem benne.Az utcai leszólítás téged minősít, tudod a qrvákat szokták így felszedni.Inkább legyél udvarias és előzékeny, nyisd ki az ajtót, engedd magad elé, ajánld fel, h viszed a csomagját, buszon add át helyed.A nők védelemre és határozott, de udvarias fellépésre vágynak, előzékenységre és figyelemre, azt keresik és nem az öccsüket akarják gardírozni.A bandába csajozást meg hanyagold.Elvégre nem a haveroknak akarsz társaságot, hanem magadnak valakit.Javaslom, h olvass el egy illemtankönyvet, ártani biztosan nem árt senkinek.

Azt meg, h ki kivel van, azt ne te döntsd el, tudod ő választotta magának és nem neked.

2013. szept. 22. 04:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Előző!

Ez a huszadik század végéig - talán még a kétezres évek elején is működött. Szerencsés vagy ha akkor nőttél fel és kezdhetted a dolgokat. Mára ez is sokkal bonyolultabb és akárcsak a hatalmat vagy a pénzt pár ember uralma alatt áll... És hacsak nem te vagy az egyik ezek közül akkor "game over man, game over"

2013. szept. 22. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!