Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elegem van már ebből! Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van már ebből! Ha személyesen szólítok le lányokat az a baj, ha facebookon írok rájuk, akkor meg az, hát veletek már sehol sem lehet ismerkedni lányok? Mitől vagytok így elszállva?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 12:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Kinek a pap, kinek a papné... nekem lett netről nem egy kapcsolatom, aki nem rontott ajtóstul a házba, azzal jól eldumáltam, többekkel megismerkedtem személyesen és vagy barátság lett, vagy kapcsolat.

N

2013. márc. 12. 18:24
 32/37 anonim ***** válasza:

79%

Még mindig jobb mint a diszkó vagy a koncert... Ahol kb 80% részeg, maradék meg ribanc...

2013. márc. 12. 18:33
 33/37 anonim ***** válasza:
Ezen kívül más opció eszedbe se jut? Diszkó meg koncert? Ez mind?
2013. márc. 12. 18:35
 34/37 anonim ***** válasza:

Figyelj bálokba meg nem engednek be, mert drága a beugró.

Moziba/Színházba/Múzeumba általában társaágban járnak.

Munkahelyen nem szeretnek ismerkedni.

Könyvtár - manapság tök üres egy ember nincs bent, nemhogy csajok.

Pártgyűlésen meg nem odaillő.

2013. márc. 12. 18:40
 35/37 anonim ***** válasza:

Találni kell megfelelő közösséget. Én pl. huszonévesen animátorkodtam, és rengeteg esemény, tábor, közös program volt, ahol lehetett ismerkedni.

El lehet menni tanfolyamra, kirándulásokra, különböző netes közösségek találkozójára... rengeteg lehetőség van, nekem soha nem voltak ismerkedési gondjaim.

2013. márc. 12. 18:49
 36/37 anonim ***** válasza:

Rám még az ismerős lányok sem kíváncsiak... sokuknak köszönni is nehéz, egy "hello" vagy egy "szia" elég lenne, de az túl sok lenne nekik.

Vannak tulajdonságok, amik egyszerűen taszítóak, és mindegy, hogy tehetsz róla, vagy nem, külső v belső, de a hátrányos helyzetűekből így lesz esélytelen....

2013. ápr. 5. 16:09
 37/37 anonim ***** válasza:
Milyen tulajdonságok taszítóak?
2013. ápr. 6. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!