Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elegem van már ebből! Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van már ebből! Ha személyesen szólítok le lányokat az a baj, ha facebookon írok rájuk, akkor meg az, hát veletek már sehol sem lehet ismerkedni lányok? Mitől vagytok így elszállva?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 12:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

# 18: Ezért nem kell külsőségek alapján ismerkedni... csak mert lyuk van a lába között.

A nőknek ez degradáló, hogy "puncitulajdonosként" tekintenek ránk, amikor van egy csomó sereg más értékünk, és azt szeretnénk, ha azok miatt csodálnának minket meg érdeklődnének irántunk.

Én pl. az átlagnál értelmesebbnek tartom magam, és kimondottan élvezem, amikor egy pasi ezt értékeli. Na mármost: ha odajön hozzám valaki az utcán, akkor tuti, hogy nem az eszem miatt teszi, ezért eleve elhajtom. Míg más, aki sokkal inkább a külsejére büszke, lehet, hogy örül neki. Nekem ne dicsérje senki a külsőm, az agyamat tessék dicsérni, utána lehet a külsőmet is. :) Tehát: ki mit tart saját magában fontosnak, azt szeretné, ha "legyezgetnék". :)

2013. márc. 12. 13:59
 22/37 anonim ***** válasza:

"értékelje, hogy mertem élőben kezdeményezni"

Szívből gratulálok, hogy tudsz kommunikálni! Azt ki fogja értékelni, ha élőben el merek küldeni egy büdös parasztot a bánatba úgy, hogy nem köszöni meg, mi? Senki! Mert ha megcsinálom, le vagyok ribancozva.

2013. márc. 12. 14:21
 23/37 anonim ***** válasza:

Nézd, egy legalább alapszintű külső vonzalom azért nem árt. :) Ti sem véletlenül javasoljátok a srácoknak, hogy alakítsanak a külsejükön.

De egyébként volt már nekem is olyan "élményem", hogy próbálkoztam ismerős lánynál, aki megfelelt kívülről és belülről is megfelelőnek tűnt és persze panaszkodott, hogy mindenki csak azt akarja tőle. Én barátnőnek akartam, erre eléggé nyomdafestéksértő módon küldött el a francba. Kiderült, hogy az az érdekes helyzet van nála, hogy ugyan nem tetszik neki, hogy csak meghúzni akarja mindenki; ugyanakkor ha nem egy kétajtós szekrény, "ki ha én nem típusú fickó" az ember, akkor az nem is férfi a szemében. A csaj jóval húsz felett van már egyébként. Visszatérve rád:

Azt tudom mondani, hogy ha adsz egy kis esélyt neki és elkezdtek beszélgetni, akkor már jobban kirajzolódik, hogy mit is szeretne a srác.

A puncitulajdonost nem kell félreérteni, arra céloztam vele, hogy ő a nőnemű, akinél a hímnemű kezdeményez. Persze tudom, hogy mi is hibásak vagyunk, mert gyakran éretlenül, rosszul reagálunk. Ami a diszkót illeti, ott szerintem azért nem szól be a srác a csajnak, mert nem tudhatja, nem-e lesz valami durva következménye a dolognak. Gondolok itt arra, hogy némelyik csaj olyan, mint a Keresztapa, csak női változatban: ha gondja van valakivel, ráuszítja valamelyik gorilláját, az meg jól összeveri. Hallottam már ilyenről.

Az élőbeli kellemetlen élményeidet sajnálom, valószínűleg azoknak a srácoknak is volt már jópár kellemetlen élmény a háta mögött, azért voltak ilyenek.

2013. márc. 12. 14:25
 24/37 anonim ***** válasza:
81 %, nyugi! :)
2013. márc. 12. 14:27
 25/37 anonim ***** válasza:

# 23: Nyilván mindenkinek megvannak az "elvárásai" a másik nemet illetően. Összességében mindenki azt szeretné, ha olyanok próbálkoznának, akik neki is bejönnek. Szerintem nincs is ezzel semmi gond, mert miért kellene bárkit is áltatni, akivel amúgy nem tudok elképzelni semmit (bármi miatt, lehet az stílus, kommunikációs készség, külső, akármi). Nem hinném, hogy "köteles" vagyok mindenkinek esélyt adni... nem is szokásom. Fogjon meg valamivel, varázsoljon el, és akkor szabad a pálya...

És nem mondom, hogy lehetetlen, mert mondjuk 30, 40-ből egy pasinak szokott sikerülni. :) De miért elvárás az, hogy adjak esélyt a többinek is, ha nem felelnek meg az elképzeléseimnek? Tudom, hogy ez így nagyképűen hangzik, de gondoljátok végig...

Ha bemész egy cukrászdába, nem fogod végigkóstolni az összes sütit, csak mert mind ott van, hanem kiválasztod az éppen legjobban tetszőt. Hát így vagyunk mi is ezzel...

Szerintem egy pasiban is legyen már annyi büszkeség, hogy ne akarjon "pótlék" lenni, hogy ha ló nincs, jó a szamár is! Igenis egy pasi is olyan nőt akarjon, aki őt is akarja. Másképp nincs értelme...

2013. márc. 12. 14:42
 26/37 anonim ***** válasza:

Én mégis hogy menjen oda élőben, ha neten talált meg és azt se tudja merre laksz, vagy merre jársz? Női logika befigyel ismét.

Ha meg netán odamegy hozzád élőbe, akkor meg sietsz, és ismeretlennel nem állsz le. Szóval fail 2!

Ilyen hülye gondolkodású emberek, akiknek minden baj, remélem ki fognak halni.

2013. márc. 12. 16:29
 27/37 anonim ***** válasza:

"Én mégis hogy menjen oda élőben, ha neten talált meg és azt se tudja merre laksz, vagy merre jársz? Női logika befigyel ismét." ezt most kinek írtad? :D

de egyébként ez a mondat csupa ellentmondás, már ne is haragudj, bárkinek is címezted. alapból nem csak neten lehet keresni "barátnőnek" valót :DD amúgy meg egy csomó adat rajta van egy profiloldalon. iskola, ugye a név is.. stb ezek alapján simán meglehet találni az illetőt.

"Ha meg netán odamegy hozzád élőbe, akkor meg sietsz, és ismeretlennel nem állsz le." előfordulhat hogy sietek, de szerintem meglátszik valakin, ha siet. hazudni meg nem szeretem, nem szokásom. inkább barátkozó hangulatú vagyok :)

"Ilyen hülye gondolkodású emberek, akiknek minden baj, remélem ki fognak halni." hát gratulálok. attól mert nincs benned kreativitás még nem kell a másikat lehülyézni.

azért lenne hülye valaki mert nem akar neten ismerkedni? úristen :D régebben ismerkedtem neten, olyan jókat leveleztünk, aztán találkoztam vele és nem tudtam belőle kihúzni a dolgokat, kínos csend stb. többször is előfordult ilyen és eléggé kiábrándító volt.

2013. márc. 12. 16:51
 28/37 anonim ***** válasza:
*ja és még azt is hozzátenném, hogy társkeresőkön rengeteget hazudnak magukról a pasik. pl volt olyan hogy azt írta hogy 175 cm magas, aztán kiderült, hogy csak 13 cm-t tévedett.. barátnőm pedig egy 27 évessel találkozott volna, amikor találkoztam kiderült hogy apuka és 40 körüli. na de ez már egy kicsit off ^^
2013. márc. 12. 16:55
 29/37 anonim ***** válasza:
Sem az utca, sem a net nem alkalmas. Egyedül az az opció van amit most mondott az egyik személy, hogy barátokon keresztül. De kinek van erre 10-20 éve? (aztán lehet be sem jön)
2013. márc. 12. 18:20
 30/37 anonim ***** válasza:
Manapság az emberek eddig terjednek? Net, meg utca? És akkor csodálkoznak, hogy nincs nőjük?
2013. márc. 12. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!