Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van már ebből! Ha személyesen szólítok le lányokat az a baj, ha facebookon írok rájuk, akkor meg az, hát veletek már sehol sem lehet ismerkedni lányok? Mitől vagytok így elszállva?
Női logika:
Kezdeményezz Te, hogy utána elküldhessünk a jó büdös..., vagy lehúzhassunk rólad egy kis pénzt. Ettől nekünk jobb lesz, neked rosszabb vagyis nekünk dupla élvezet lesz! (Ha sikerül kis pénzt is kicsalni akkor tripla)
"Láthatjátok, hogy még egymásnak is mennyire ellentmondtok! " pontosan!! ezért nem kellene általánosítani! mindenki más! úgy beszéltek, mintha minden lány ugyanolyan természetű lenne... mindenkinek más jön be. én írtam azt, hogy nem szeretek neten ismerkedni, ennek oka is van(több is).
"melyikőtök éppen mit akar, milyen férfit, ismerkedési módot szeret." ettől függetlenül, amikor rám írt valami facen nem bunkón küldtem el. próbáltam minél szebben elküldeni, hogy véletlenül se legyen sértődés.
Megesett már, hogy én mentem oda élőben egy pasihoz és elküldött, de mégse kezdtem el hisztériázni, hogy elvan szállva magától... -.-"
de amúgy tényleg mit vártok, ha odamentek egy lányhoz? miért hiszitek azt, hogy a nyakatokba ugrik?? és ha nem ez történik a lány egy r*banc. tisztelet a kivételnek!, (mert még szerencsére vannak.)
"Azon még nem gondolkodtak a leszólítosok, hogy valamit rosszul csinálnak?"
Rengeteget gondolkodnak rajta, csak az a baj, hogy ezt nem lehet egy lánytól sem megkérdezni. Egyrészt őszinte választ sem kap rá az ember, másrészt totál hülyét csinál magából.
Önmagunktól pedig nem lehet rájönni, nem vagyunk képesek nőként gondolkodni.
73% óó hidd el!, hogy én nagyon értékelem, ha valaki élőben jön oda hozzám. Van egy srác aki régebben leszólított a buszon, habár nem lett végül belőle járás, de azóta jóban vagyunk. :)
Sokkal jobban értékelem, mint amikor facen rám ír valaki, főleg amikor még tiszta hibásan is ír még plusszba nagyon kiábrándító is. Nagyon gyakran megesik, hogy a neten teljesen más személyiséget mutat valaki, mint ami valójában lenne.
"Nincs annál megalázóbb; amikor egy olyan lány, aki egyébként az adott fiú kisujjáig sem érne fel; küldi el őt a búsba." ha ezt jól értelmezem azt írod, hogy egy jó pasi odamegy egy átlag lányhoz aki elküldi. ..?? ez most komoly? ez nagyon felszínesség. Sose tudhatod, hogy az a lány valójában milyen személyiséggel rendelkezik és hány pasi van odáig érte! Attól mert te azt hiszed, hogy átlagos/csúnya és azért mész oda mert nála biztos van esélyed, attól még lehet másnak nagyon szép lány! Egyébként meg, egy lány megérzi, ha az adott pasi nem is vonzódik hozzá külsőre! Nem értem hogy ilyenkor mit vártok?
Meg sokszor látom, hogy írják itt fent a nyafogós pasik: "a nők mindig náluk jobb pasival járnak" (vagy vmi hasonló) mégis hogy gondoljátok ezt? :DD komolyan? ti látjátok női szemmel hogy melyik pasi milyen jó? most én is mondhatnék egy csomó lányra, hogy elég csúnyácska aztán meg egy pasi rávágja, hogy az a lány igenis szép! A SZÉPSÉG RELATÍV!!!
a hárpiák miatt meg miért kell rosszul érezni magad? ha bunkón válaszol, akkor az ilyenekre simán belehet szólni, aztán kiröhögve otthagyni.
ha egy ilyen elküld, akkor jobb is, mert csak neked lett volna rossz később.
tudod, nekem meg az esik sokszor rosszul, amikor megpróbálom minél finomabban tudatni a kezdeményező sráccal, hogy nem az esetem, erre meg le vagyok r*bancozva. De szórakozóhelyeken, meg többször is szemtanúja voltam, hogy a nagyszájú "hárpia" elküldte a francba szegény kezdeményező srácot, de akkor annak a hárpiának meg nem mondaná hogy r*banc (vagy egyéb szépséges jelzőt)... Szóval azért itt is megmutatkozik, hogy nem azt kapja az ember, ahogyan közelít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!