Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem lányok? Csunya vagyok? F19
Figyelt kérdés
Már egy ideje nem volt komoly kapcsolatom,és nem igazán tudom eldönteni, hogy félénk vagyok, vagy unalmas vagy egyszerüen csak nem vagyok elég jóképü/megfelelő testalkatú?
172cm magas vagyok, barna szem,haj es szemüveg még egy fél évig. Ezt azért mondom mert ezek mind nem látszanak majd a képen. Ki kér szoljon :). Öszinte válaszokat megkérlek.
2013. márc. 11. 21:41
17/25 anonim válasza:
utolsó vagyok 15/L Veszprém megye
18/25 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz, ha gondolod :) 18/L, Pest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!