Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak egy barátnőt?
Jász-Nagykun-Szolnok megyében élek,17 éves fiú vagyok.
Kb 6 hónapja szingli vagyok és nagyon rossz.Szeretnék valami aranyos barátnőt találni magamnak aki normális és nem flegma,szép és kedves de sajnos az ilyen kaliberű sunákból már NAGYON KEVÉS VAN.
Mindegyik annyira flegma,hogy a falra tudnék mászni tőlük.
Bulizni nem megyek,mert itt nem nagyon van rá lehetőség+elég nagy gondot jelent a kisebbség.
Nem mondom hogy csúnya vagyok,mert volt már összesen 4 barátnőm,elég jók.De sajnos az idő telik,én meg nem szeretnék szingli lenni.Tudom hogy van időm,de szeretném kiélvezni a boldog tini éveimet egy asszonypajtással. :)
2X annyi idős vagyok, mint te, de kb soha nem sírtam azért,
ha nem volt barátnőm. Majd ha akad olyan, aki megfelel
nekem, akkor lesz, addig meg maradok egyedül, a többség-
ből elegem van :)
Ja és nem iszok alkoholt,nem füvezek,heroinozok.Semmi tudatmodósító cuccot nem kajálok csak cigizek.
S sajnos azt véltem felfedezni,hogy a jó emberek(fiúk) már aligha kellenek valakinek.Annál inkább jobbak a mai tiniknek a pávák,akinknek a kereszt lóg a nyakába és még sorolhatnám.Semmi extra nincs bennem,bunkó se vagyok.Max ami extra hogy márkás cuccaim vannak(ruha,cipő) de az meg megint nem kóser ha egy bul@ csak azért szeret mert jó cuccokban flangálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!