Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék magamnak barátnőt? 16/L
Figyelt kérdés
A korombeli leszbikus/biszex lányokat honnan tudom "felismerni"? Hol tudnék ismerkedni velük?2012. nov. 13. 22:26
1/31 anonim válasza:
Akkor a fiúk már nem is érdekelnek ? :(
2/31 A kérdező kommentje:
Biszex vagyok, de most a "lányos" korszakomban vagyok :D
2012. nov. 13. 22:27
5/31 anonim válasza:
Viccen kívül itt.
Felismerni őket a gaydar-al, nekem nem mindig jön, de ha kérdezgeted akkor is rájöhetsz :)
Amúgy nekem is írhatsz ha akasz :)
16/L/L
6/31 anonim válasza:
van választék , ha szeretnél írj mutatok képet is ;)
17/F
9/31 anonim válasza:
Hogyan...? Pl kiírod a kérdésed ide gyakorikérdésekre.. :3
írhatsz nekem ha gondolod. 16/l
:)
10/31 anonim válasza:
Hogyan ismerd fel: nézz a szemébe ;) Sokszor tényleg bejön, vagy gyűrű hüvelykujjon, stb...
Nekem is írhattok :)) 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!