Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha áthívom DVD-zni a fiút lány létemre?
Figyelt kérdés
Hozzájuk nem lehet menni, nálam tudnánk filmet nézni. Nem akarok vele szexelni, csak már nem tudunk hova menni, és beszélgettünk róla hogy DVD-t nézhetnénk valamikor. Gáz ha áthívom magamhoz?2013. márc. 10. 20:34
11/14 anonim válasza:
Nem nem gaz egyaltalan, de hogy szex lesz a vege az biztos. Erre a kalapomat teszem.
12/14 A kérdező kommentje:
A számat is olyan félve puszilta meg, kb már én léptem felé hogy na legyen már valami.
Nem hiszem hogy szexelni merne velem már most. Hozzám sem ért még, azon az egy szájrapuszin kívül.
2013. márc. 10. 20:45
13/14 anonim válasza:
biztos fél,ez van,majd szépen közeledik,reméljük :D
14/14 A kérdező kommentje:
Én is remélem :D
Vagyis még nem azt hogy rám akarjon mászni, mert szimpi hogy ilyen, de remélem előrébb lépünk majd. Hogy tényleg járjunk egymással.
2013. márc. 10. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!