Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajokat ismerkedéskor tényleg nem célszerű italra meghívni az elején?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy akkor csak kihasználják ezt, és továbbálnak...2013. márc. 10. 19:11
1/7 anonim válasza:
Na nekem aztán nyolc. Ha szimpatikus lenne az illető itallal vagy a nélkül is lenne második randi.
2/7 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam, akit csak akkor szólítok le pl. egy szórakozóhelyen. A randi az más :)
2013. márc. 10. 19:18
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell szórakozóhelyen meghívni, ha nem is ismered. Vagy lesz belőle valami, vagy ne, szórakozóhelyen általában nem olcsó a pia, én azt mondom, ne költsd rá a pénzt, inkább próbálj vele beszélgetni.
21L
4/7 LeftBehind válasza:
Gondolj bele: odamész a csajhoz,meghívod egy italra aztán kiderül,hogy nem lesz semmi. Tovább mész a következőhöz és őt is meghívod egy italra és ez így megy amíg el nem fogy az összes pénzed.
5/7 anonim válasza:
Nekem ebből az jön le, hogy le akarsz itatni és úgy felszedni.
N
6/7 anonim válasza:
Ja mert azt olvastad, biztos úgy van mi? Ne legyél már gyerek, ha meg akarod hívni és megteheted meghívod, ha nem akarod nem hívod meg, a többségnek mindegy. Van aki elvárja meg van aki nem. Nem minden csaj csak kihasználni akar de ha szórakozóhelyen ismerkedsz azért légy óvatos.
7/7 anonim válasza:
ahamm, csak ne alkoholt itassál vele. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!