Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért döbbennek meg a fiúk a magasságomtól?
én is 179 cm vagyok lány létemre, szóval tudom, miről beszélsz :) bár én képes vagyok még olyan cipőt is felhúzni, aminek van sarka, mert az kényelmesebb. (végre "látni" itt magas lányokat is, nem csak alacsony fiúkat, akik mindig sírnak :D)
annyira nem vészes szerintem ez a magasság még, igazából annyira ki se tűnik a tömegből - viszont ismerek egy olyan csajt, aki 2méter körül van, na ő tényleg irtó magas. :D
magas lányként mondjuk, gondolom - magamból kiindulva -, úgyis a magasabb srácok tetszenek neked is, náluk meg nem gáz. a barátom 195 cm, mellette sosem érzem, hogy hűű, bakker, mekkora vagyok :D persze, voltak nekem is olyan oszttársaim (fiúk), akik értek kb. a vállamig, elég viccesen néztünk ki egymás mellett, de hát na, rájuk nem is néztem soha "úgy", és azt hiszem, ők se rám. :D
Téged nem zavarna, ha a párod alacsonyabb lenne? Én ugyan csak 175 cm vagyok, de a párválasztásnál nekem is gond volt.
Viszont ismertem ilyen magas lányt, mint te, és ő megmondta, hogy tudja, hogy extrém magas nő, ezért őt nem zavarja, ha a pasija alacsonyabb nála.
Ha egyébként jól nézel ki, és arányos a tested, akkor hadd döbbenjenek. Vannak magas fiúk is, köztük kell keresgélned.
Egyébként szerintem meg egy magas nő sokkal szebb, hosszú combok, hosszú derék. Ha én pasi lennék, csak ilyennel kezdenék.
A párom 185 cm, és ő is azt mondja, hogy az alacsony nők nem jönnek be neki. szóval vannak még ilyen férfiak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!