Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy tovább jussunk?
Hosszú lesz,bocsi..
Szóval. Egy suliba járunk, 2 éve, én 16, ő 18. Tavaly tavaszig kb nem ismertük egymást. Akkor kezdett el köszöngetni,bejelölt Facebook-on. Nyáron sokat 'lájkolt',kommentelt.. majd 'rám írt'. dumáltunk. Sulikezdésnél úgymond tett nekem egy szívességet,amiért nagyon hálás vagyok:) Utána többet beszéltünk. Aztán kb hónapokig semmit.
Aztán télen sokat írt, suliban is többet beszélgettünk. Az estek 90 %-ban ő kezdeményezte a beszélgetést:D Sok olyan témáról (lelki dolgok) beszéltünk, amiről mással nem nagyon szoktam.. ez nagyon jól esett. nagyon megértő. sok mindent megtudtam róla. Nagyon sok mindenben hasonlítunk. Hívott többször is bulikba, vetett fel közös programokat de sajnos nem valósultak meg.. Főleg az én hibámból.
Mostanában mindennap ír, suliban is szinte naponta beszélünk. Úgy tűnik megkedvelt. Külsősök szerint bejövök neki.
És ő is tetszik nekem egy ideje.. Hogy adjam a tudatára? Szeretném,ha többre/tovább jutnánk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!