Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig, minden randin a fiúnak kell fizetnie?
Nem. Az első pár randin mondhatni, hogy "elvárom" (azaz felajánlom, hogy fizetem a részem, de eléggé meglepődök magamban, ha elfogadja....), de később már nem.
Mondjuk amíg egyikünk sem dolgozott, addig felesben intéztük a dolgokat, vagy úgy, hogy egyszer ő fizetett, egyszer én. Vagy akinek éppen volt pénze.
Most, hogy a barátom már dolgozik, én pedig még nem, így mindent ő akar fizetni. Nekem is kellemetlen már a dolog:/
De persze hajthatatlan.
Az első randin a férfi fizet, mert ő hív meg.
A második, harmadik kérdéses, mert nem biztos, hogy lesz további. Ezért ha a fiú erőlteti, akkor ő fizet. Akkor ha már összejött a két ember, akkor célszerű kölcsönösen megegyezni. Ne érezze a másik, hogy kihasználják, de azt sem legyen kellemetlen érzés, hogy a párom mindig csak költségekbe veri magát miattam. Elég kényes téma, ezért jó, ha megbeszélik előre a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!