Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, h tetszen nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, h tetszen nekem és le bírjak vele feküdni?

Figyelt kérdés

nagyon nehezen találtam olyan srácot, akivel minden jó (beszélgetni, bandázni, nevetni, stb egy hullámhossz)

szóval velem akar járni, én is vele, miattam dobta ki az exét is, akivel anno már többször szakítottak amúgy, szóval csak feleslegesen nyúzták egymást, de felőlem ki is békülhetnek, ha úgy esik, nem ez a lényeg.

a lényeg, hogy nem kívánom a srácot és a hideg is kiráz attól amikor pl átkarol,. vagy akármi.

hogy fogok így akkor vele járni, meg lefeküdni?

a prostik hogy csinálják, h képesek nekik nem tetszőekkel "dolgozni"?

nagyon szeretném ezt a kapcsolatot, mert olyan, mintha a tökéletes embert társat látnám benne. és nem tinik vagyunk, akik csak úgy dobálózhatnak, h majd lesz más. ismétlem nem tom hány pasi nem jött be eddig. meg fordítva.

2013. márc. 9. 18:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

szóval csak a külső a baj. hát miért nem mondod meg neki ezt? :) az ápoltság dolgon lehet simán segíteni,és apróságok(pl. valami más frizura) is sokat változtatnak rajta. Ha olyan jól megvagytok,nem zárkózik el az ötlettől,sőt! Emlékszem,én is valami hasonlót csináltam az egyik fiúhaverommal(csak akkor nem azért hogy én vonzódjak hozzá,hanem egy másik lány volt a dologban. Lazán közőltem vele hogy igénytelen,és kapja össze magát,ha tényleg szeretné azt a lányt(ezt azért ne ìgy mondd neki,hanem finomabban. nekem nem volt akkora a tét,meg mint haverok,az ilyen durvább csipkelődéseken sem sértődünk meg,de a te eseted más) A lánnyal nem sikerült ugyan a dolog,de talált magának másikat az új külsővel.:)

Szóval szerintem ne csak te tegyél ezért,és viselj el mindent. Egy. akkor nem tart sokáig a kapcsolat. Kettő. A prostik élete se abból áll,hogy elviselik,és kész. Teljesen érzéketlenné válnak lelkileg,vagy csak piával és drogokkal bírják ki. Ők se tudják csak úgy rávenni magukat,sokan lesznek öngyilkosok ettől a bemocskoltság-megalázottság érzéstől. ha belegondolok is,kiráz a hideg. Ne akarj ilyen kapcsolatot,mert ettől az egyedüllét is jobb,vagy ha barátként kezelitek egymást csak.

Szóval vagy megpróbálod ezt,vagy maradtok barátok. Nem garantálom,hogy ezután jobban vonzódsz hozzá majd,de azt semmiképp se tedd,hogy undorodsz tőle,miközben jártok. Kicseszés az vele is meg veled is..:/ Sok sikert!

2013. márc. 12. 14:14
 42/43 A kérdező kommentje:

de olyan bajok vannak amin nem tud változtatni pl a fél fogsora tömve van. és olvastam a szájban van a legtöbb baktérium. pl ezért nem tudok vele csókolózni.

pia, drog..hm egyszer már bejött, tényleg :)

köszi

2013. márc. 12. 14:21
 43/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, a szájban akkor is van baktérium, ha tömve van, ha nincs.

"Pia, drog egyszer már bevált"- ilyenekre még csak ne is gondolj.

Ki lehet még próbálni azt, amit az előző írt: változtassa meg a külsejét, hátha lesz valami. Bár az alapján, hogy "a hideg is kiráz, ha átkarol", nem sok esélyt látok.

Ha legalább közömbös lenne, ha hozzád ér.

Nem erőltetném ezt a kapcsolatot semmiképp. Pszichológus nem kell, mert annak nem ez a dolga. Drogot stb. megint csak nem.

Az marad, amit az előző írt, ha meg úgyse működik, akkor hagyni az egészet.

De lehet, még azt se kellene, mert a srác közben csak reménykedik, és szar lesz neki olyan nőnek csapni a szelet (vagy neadjisten kapcsolatban lenni), akit taszít.

2013. márc. 13. 00:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!