Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, h tetszen nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, h tetszen nekem és le bírjak vele feküdni?

Figyelt kérdés

nagyon nehezen találtam olyan srácot, akivel minden jó (beszélgetni, bandázni, nevetni, stb egy hullámhossz)

szóval velem akar járni, én is vele, miattam dobta ki az exét is, akivel anno már többször szakítottak amúgy, szóval csak feleslegesen nyúzták egymást, de felőlem ki is békülhetnek, ha úgy esik, nem ez a lényeg.

a lényeg, hogy nem kívánom a srácot és a hideg is kiráz attól amikor pl átkarol,. vagy akármi.

hogy fogok így akkor vele járni, meg lefeküdni?

a prostik hogy csinálják, h képesek nekik nem tetszőekkel "dolgozni"?

nagyon szeretném ezt a kapcsolatot, mert olyan, mintha a tökéletes embert társat látnám benne. és nem tinik vagyunk, akik csak úgy dobálózhatnak, h majd lesz más. ismétlem nem tom hány pasi nem jött be eddig. meg fordítva.

2013. márc. 9. 18:08
1 2 3 4 5
 1/43 fospuska ***** válasza:
nem értem.ha a hideg kiráz attól,ha átkarol,minek akarsz vele járni meg dugni...???
2013. márc. 9. 18:11
 2/43 anonim ***** válasza:
Ez barátság. Együttjárás a testi vágy miatt kerül képbe. Ha nem vonzódol hozzá, hogy fogant meg a fejedben az együttjárás gondolata?
2013. márc. 9. 18:14
 3/43 anonim ***** válasza:
Hideg kiráz ha átkarol? Akkor nem is vagy szerelmes ,nekem van egy fiú aki tetszik és ha átkarol mindjárt jobb kedvem lesz te meg undorodsz tőle akkor nem fog működni ez a kapcsolat
2013. márc. 9. 18:14
 4/43 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem íróhoz.

Amúgy nem értek egyet most saját magammal :D De ha van olyan akitől nem ráz ki a hideg akkor gondolja arra közben. -Bár inkább legyél azzal.

2013. márc. 9. 18:16
 5/43 anonim ***** válasza:
Ezt én se értem. Ha nagyon szeretnéd a kapcsolatot, meg tökéletes, akkor hogy lehet, hogy a hideg kiráz tőle?
2013. márc. 9. 18:16
 6/43 A kérdező kommentje:

én sem értem, és nem akarom, h kirázzon a hideg tőle

igazából eddig nekem amolyan sportos, igényes (szép a foga, stb) barátaim voltak, ő meg külsőleg nem üti a mércét, de belül meg mindenkinél tökéletesebb és mindenben. lehet rá alapozni, tervezni, mindent akár egy életre. amit én szeretnék. de így hogy? amikor együtt aludtunk, már attól rosszul lettem, hogy a hasa hozzámért. pedig nem nyomulós, udvarias egy kis simogatásba, meg hogy megfogja a kezem bele sem lehetne kötni, de ez már nekem rém sok tőle.

2013. márc. 9. 18:23
 7/43 A kérdező kommentje:
te jó kedvem van tőle, milliókat nevetünk együtt :)
2013. márc. 9. 18:25
 8/43 A kérdező kommentje:
*de
2013. márc. 9. 18:25
 9/43 anonim ***** válasza:
Hát a belső tetszése és a vonzalom egyszerre kell meglegyen. És a külső esetén nem a tökéletes esztétikusság számít, hanem a vonzalom.:) Én pl. a csupaszabb fiúkat szeretem, de van csupaszőr fiú is, akibe beleszerettem.:)
2013. márc. 9. 18:27
 10/43 anonim ***** válasza:

Ha mégis párkapcsolatnak érzitek ezt a dolgot, akkor gondolkodjatok el a párhuzamos kapcsolatok lehetőségén.

De ha ő kíván Téged, akkor meg fog gájdulni ebbe.

2013. márc. 9. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!