Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, h tetszen nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, h tetszen nekem és le bírjak vele feküdni?

Figyelt kérdés

nagyon nehezen találtam olyan srácot, akivel minden jó (beszélgetni, bandázni, nevetni, stb egy hullámhossz)

szóval velem akar járni, én is vele, miattam dobta ki az exét is, akivel anno már többször szakítottak amúgy, szóval csak feleslegesen nyúzták egymást, de felőlem ki is békülhetnek, ha úgy esik, nem ez a lényeg.

a lényeg, hogy nem kívánom a srácot és a hideg is kiráz attól amikor pl átkarol,. vagy akármi.

hogy fogok így akkor vele járni, meg lefeküdni?

a prostik hogy csinálják, h képesek nekik nem tetszőekkel "dolgozni"?

nagyon szeretném ezt a kapcsolatot, mert olyan, mintha a tökéletes embert társat látnám benne. és nem tinik vagyunk, akik csak úgy dobálózhatnak, h majd lesz más. ismétlem nem tom hány pasi nem jött be eddig. meg fordítva.

2013. márc. 9. 18:08
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

ő úgy néz ki, szeretné komolyra fordítani, de én is...

nem tudom mit csináljak már magammal, hogy menjen a fizikai kontakt

ő álmaim férfija mondhatni

csak kicsit olyan, mintha egy jól kinéző "zombi" lenne

a többi betegségét még le sem mertem írni, de mind ilyen mondhatni immun-pszichés betegség, amiket csak tünetileg kezel a mai orvostudomány

2013. márc. 10. 14:16
 32/43 A kérdező kommentje:

mint pl az allergiát is

ja és ezt csak tippelem, hogy ez taszítana benne, mert ebben sem vagyok biztos

2013. márc. 10. 14:18
 33/43 anonim ***** válasza:

De ne akard komolyra fordítani, mert nem fog menni a biokémia nélkül.

Tessék, most írod, hogy nem is tudod pontosan meghatározni, mi az ami taszít benne téged. Ha belekezdtek egyikőtöknek se lesz jó. Mondjuk, hogy először neked nem, aztán neki sem, mert észreveszi rajtad mi a helyzet, mivel úgy se fogod tudni megjátszani magad időtlen időkig. Nincs szükségetek egy boldogtalan kapcsolatra, meg arra, hogy feláldozd magad azért, mert egyébként egy hullámhosszon vagytok.

Most írtam utoljára, vagy megfogadod vagy nem, de az biztos, hogy ha kapcsolatba kezdtek, annak jó vége nem lehet.

2013. márc. 10. 15:09
 34/43 A kérdező kommentje:

SOKKTERÁPIA nem hatna????????

ha összeszorított foggal lefeküdnék vele?

hátha megváltozom. nem?

szóval ezt úgy gondolom, mint pl ha félsz a víztől, ugorj fejest. pl a kígyóktól való félelmet is úgy kezelik, hogy meg kell érinteni a teátrumot.

2013. márc. 10. 17:14
 35/43 A kérdező kommentje:
*vagy terráriumot vagy mit :)
2013. márc. 10. 17:15
 36/43 A kérdező kommentje:

mondjuk csók nélkül...

szex

lehet nem halnék bele

és reméljük nem szereti az orálisat a nőnek csinálni

2013. márc. 10. 17:24
 37/43 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted. Ne akard magad sokkterápiázni meg tönkretenni ilyen hülyeségekkel.

Csók nélkül lefeküdni? Aha, persze. Gondolom, ő testileg és lelkileg is vonzódik hozzád, biztos, hogy meg akarna csókolni.

Hagyd a francba az egészet, ne feküdj le vele se összeszorított fogakkal meg csók nélkül,se sehogy. Ha nagyon nem tudja elfogadni, akkor meg szép lassan és lehetőleg kíméletesen szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha kíméletesen mégsem menne, akkor akár drasztikusan. Az ilyen kapcsolatra csak rámennétek mindketten lelkileg.

Most már tényleg nem írok többet, mert már csak magamat ismétlem.

2013. márc. 10. 18:00
 38/43 anonim ***** válasza:
28: Tehát kezelve van. Tehát nem rosszak a fogai (már).
2013. márc. 10. 19:59
 39/43 A kérdező kommentje:
feladtam. most hogy nagyon nagyon szeretnék egy srácot és képtelen vagyok őt felhívni. rájöttem, ez nem fog menni valóban.
2013. márc. 10. 20:44
 40/43 A kérdező kommentje:

pszichológus tudna segíteni?

nem akarom elveszíteni őt.

2013. márc. 12. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!