Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszélgetnétek valakivel napi 10 (! ) órákat, ha nem akarnátok semmit az illetőtöl?
De hol beszéltek, neten?
Ez baromság! 10 órát én senkivel nem akarnék beszélgetni.
hat a lakotarsammal sztem megvan a napi tiz ora, de mivel mindketten heteroszexualisak vagyunk, igy nem akarunk egymastol semmit
remelem
A "többieknek ismerős" hogy emberek 10 -12 órákat beszélnek?
Jézusom... dehogy ismerős...
Én 12 órát dolgozni szoktam, majd sportolni, ezt-azt, este kicsit netezni, madj aludni....
Mégis MIKOR beszélnél 10 órát valakivel????????
Képzeld utolsó én is dolgozom, plusz heti négyszer járok teremben, de itt nem arról van szó, hogy leültem anno a gép elé és reggel 8-18 ig ott ültem és folyamatosan beszéltünk, hanem olyan a munkám, hogy tudtam írni választ az emailjeire munka közben és ő is , aztán ha haza mentem főzés, mosás, készülődés közben is , meglepő, mi ?
Ettől még egy embernek van normális élete!
Utolsó én is hasonló területen dolgozom, mégis a emailjem megnézem minden nap és válaszolok is rá, csetelni meló helyen én sem szoktam és nem is tudnék .
De nem is a munkahelyi csetelésről szól a kérdés !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!