Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszélgetnétek valakivel napi 10 (! ) órákat, ha nem akarnátok semmit az illetőtöl?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 00:26
2/26 A kérdező kommentje:
nem válaszoltak sokan, így kiírtam este megint. elkeseredésemben:)
2013. márc. 9. 00:28
5/26 anonim válasza:
soha. Napi 10 értékes órát beszéljek ha nem akarok tőle semmit?
7/26 A kérdező kommentje:
légyszi akadjatok le erről, igen már kiírtam egyszer:D
csak azóta beszélünk!!!!!!!! és ki vagyok akadva ezen
2013. márc. 9. 00:32
8/26 anonim válasza:
még egy órát sem, nem hogy 10-et. semmi értelme nem lenne 10 órát beszélni úgy, hogy nem akarok semmit. szóval nem. :)
9/26 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondja azt h csak a beszélgetés miatt akar elmenni találkozni és nem gondolt semmi többre??? megőrülök....
2013. márc. 9. 00:34
10/26 anonim válasza:
Igen. Múlthéten egy 8 órás volt például :D
Ha jó vele beszélni, miért ? Mi az, hogy értékes órákat nem töltenétek rá? Ha szerettek vele beszélni akkor nem értéktelen az az idő. Ha már nem jöhettek össze vakivel, már nem is beszéltek vele, hiába jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!