Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinaljak ezzel a pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ezzel a pasival?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki nagyon tetszik. Tavaly mar majdnem osszejottunk, de a sors kozbeszolt. Miota tudja, hogy el akarok koltozni Magyarorszagrol, azota ismet elkezdtunk beeszelgetni es rajottem, hogy pont ilyen ficko, pont o kell nekem.

A dolgot bonyolitja, hogyo is el fog koltozni, csak egy masik orszagba mint en.

Viszont mindketten vonzodunk egymashoz, csak ugye az eszervek.

Nem igazan tudom, hogy most mit csinaljak, mert nagyon szeretnek vele osszejonni, de az eszem azt sugja, hogy ne. O randira hivott, en azt mondtam legyunk baratok. Azota is keres. De neki is valoszinuleg ilyesmik jarnak a fejeben.

Hogyan felejtsem el, ha egyszer folyton ra gondolok?

2013. márc. 7. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tessék:

[link]

2013. márc. 7. 15:40
 2/2 A kérdező kommentje:
I wish :) de vicces, koszi :)
2013. márc. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!