Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet ez a titokzatos Leonóra ebben a cikkben? Melyik társkeresőn, milyen néven szokott lenni?
annyit tudunk Bp és 50 év feletti nem független mobillal tart kontaktokat
szexpartnerkereső oldalak
a Leonóra névre is lehetne rákeresni
Szerintem sok hasonló nő van, még ha nem is olyan nagy rutinnal, mint a levélíró hölgy. :)
Amúgy ahelyett, hogy keresnéd, inkább érdemes megfontolni azt, amit ír és tanulni belőle! ;)
A pasikat simán felizgatja, ha valaki bevállalósabb, vagy nyíltan beszél a szexről (ezt én is tapasztalom), de közben meg annyira bénák, mint ahogy a hölgy is leírja.
Változatlanul azt javaslom, hogy lássatok már tovább a farkatoknál, a hölgy nagyon jól megfogalmazza, hogy nőnek szeretnénk érezni magunkat, és olyan pasit keresünk (szeretőnek is), aki mellett ez megvan. Sőt, szeretőnek pláne olyat keresünk, hiszen egy bevállalós nő manapság minden ujjára 10 pasit talál... miért választanánk olyat, akinek 0 szexkultúrája van, és aki nem udvarol, mikor egészen különleges, érdekes, intelligens, vonzó, sármos pasikkal is találkozhatunk.
Egyszerűen szánalmas, amikor a cseten úgy próbálkozik egy pasi, hogy természetesnek veszi, hogy aláfekszem csak azért, mert ő úgy gondolja... hát hódítson meg, vazze, akkor beszélhetünk róla... mert igenis van, aki hajlandó hódítani még az alkalmi szexért is, van, akinek az jelent örömet, hogy a nő csillogó tekintetét látja...
Mi ilyen pasikat akarunk, nem a "dugunk?" kategóriát!
Azért nem mindenki béna! Másfelől meg sok férfinél az önzősége miatt béna! Hogy ő gyorsan élvezzen el, a csaj meg le van sz*rva, a levélíró nő sem látott tovább a pinájánál!
Én nem vagyok nőfaló típus egyébként, csak úgy jönnék össze akárkivel is (akármilyen értelemben)
Ha sokkal fontosabb lenne számomra, akármelyik másik nőnél, mert szerelem nélkül nincs igazán értelme egy kapcsolatnak, nekem soha nem is az az első gondolatom ha meglátok egy csinos nőt, hogy megkéne...... mert mennyi szexkapcsolat, meg kapcsolat érzelmek nélkül van, tehát mind nők és férfiak között is sok a felszínesség!
Általában a férfiak dolga a kezdeményezés!
A nők nagyrészében alapból az van hogy fölszedjék őket, tehát inkább a pasikra jellemző hogy csajoznak mint a gép.
Igen a csillogó tekintet! :)
Én sem állítottam, hogy mindenki béna! Mondjuk 50-ből egy pasi nem az. :D És itt most nem az ágyban nyújtott teljesítményre gondolok első körben, hanem a közeledési kísérletekre.
Ha valaki nem ront ajtóstul a házba, hanem megtisztel azzal, hogy kulturáltan elbeszélgessünk, akinél azt érzem, hogy partnernek (!) tekint minden téren, az hamar levesz a lábamról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!