Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, miert van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, miert van az, hogy ilyenkor sokkal tobb pasi szolit le?

Figyelt kérdés

Ma is pl elmentem a boltba, semmi make-up, hajam lofarokban, es melegitoben voltam. Az egy ora alatt mig megjartam harman szolitottak meg.

Amikor meg szoknyat/ruhat viselek, es ugy gondolom, hogy tenyleg jol nezek ki, akkor meg senki.

Ki erti ezt? :)

2013. márc. 6. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán akkor kevésnek érzik magukat hozzád, így pedig lehet, hogy sokkal természetesebb és szimpatikusabb hatást nyújtasz, ezért nagyobb bizalommal közelítenek feléd.
2013. márc. 6. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Nekem jobban bejön, ha egy lány természetes. A vastag sminkkel csak eltakarnak valamit. Ja és azok a cipők, amelyekben menni nem tudnak...vicces, hogy szerintük ez a dögös
2013. márc. 6. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Megközelíthetőbbnek, emberibbnek tűnsz, mint amikor "kikészíted" magad.
2013. márc. 6. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
a mackónadrág igenis tud szexi lenni! :)
2013. márc. 6. 14:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Jön a tavasz, most azért van ... Mindenkiben kezdenek tombolni a hormonok :-P
2013. márc. 6. 14:34
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
a sminket nem azér veszik a nők hogy tetszenek a pasiknak hanem azért hogy maguknak tetszenek ennyi...
2013. márc. 6. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Biztosan nagyon szép vagy, ha smink nélkül és melegítőben is jól nézel ki:D Engem meg akkor próbálna meg leszólítani amikor éppen sietek valahová... na ez már érdekesebb
2013. márc. 6. 14:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sok pasi elbizonytalanodik, ha egy "puccba vágott" nőt lát, az is lehet, hogy akaratlanul előítéletekkel állnak hozzá, hogy "biztos buta, vagy bunkó, lehet pasija van, vagy sokat költ ruhákra", érted? Egy természetesen is szép és csinos lány azért mindenkinek flekelti az érdeklődését.
2013. márc. 6. 14:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Én bármikor megszólítalak,ha tetszel.

Lehet akkor amikor kiöltözöl,nem találkozol olyanokkal,akiknek tetszel.

2013. márc. 6. 14:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát nálam például elvi kérdés, hogy olyan lányt aki teljesen ki van sminkelve, a mai "menő" ruhákban jár, meg se szólítom..

Akkor inkább egyedül halok meg

2013. márc. 6. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!