Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így akar lekoppintani vagy mit jelent ez?
Örülök, hogy sikerült jobb kedvre derítenem téged. :) És talán igaza van az előttem szóló karrieristának, de egy "Sajnálom, nem tudok elmenni ma a találkozóra." üzenetet fél percig tart dobni, míg te ott kétségek közt vergődve várod hiába.. Ez így később sem lesz jó. Ha te nem mész el valahova ahol várnak, akkor minimum, hogy értesíted. Nem? És különben is ez így nem oké, egy nővel/(és férfival is) törődni kell és esetünkben legalább egy üzenettel megtisztelni. Most azt mondom, hogy köcsög. :D Velem is volt ilyen, szar volt, meg is haragudtam természetesen. "Nem volt pénz a kártyáján.." betudtuk ennek. Aztán hónapokkal később lett vége. Ez csak egy jel volt, hogy nem vagyok értékelve, csak játszott velem.
Mondanám, hogy beszéljétek meg. Gondolom már írtál neki.. tudtára is kell adni, hogy rosszul esett, de ezt magától is tudja. Viszont ha azóta sem keresett, akkor hagyd! Tényleg nem ér annyit. Éld tovább az életed. Ha kellesz neki, tenni fog érted. Ne hagyd, hogy játszanak veled és azt sem szabad természetesnek venni, hogy nem ér rá és nem foglalkozik velem. Akkor az régen rossz. És az élet lényege, hogy boldogan éljünk, nem az, hogy arra várjunk, hogy egy köcsögre mikor jön rá a ba..hatnék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!