Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így akar lekoppintani vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így akar lekoppintani vagy mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Egy hete megismertem egy fiút. Elég elfoglalt így úgy volt h tegnap találkozunk. (Amikor megismertem nagyon rendesnek kedvesnek tűnt udvarias volt meg ilyenek.) Meg is beszéltük h olyan 6-7 fele jön. Én vártam, hívtam de nem jött el. Azóta semmi. Ezt vegyem lekoppintásnak?
2013. márc. 6. 11:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem, vedd annak hogy nem ért rá még sem.
2013. márc. 6. 11:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül,sőt tuti nem,csak elfoglalt nagyon,ez vele jár.
2013. márc. 6. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:

1. Jól értelmezem, hogy akkora türhő állat volt, hogy nem ment el a randira? Ha igen, akkor mégis mi a kérdés?

2. A "lekoppintás" leutánozást jelent, a kifejezés, amit te keresel, az a "lekoptatás".

2013. márc. 6. 11:48
 4/14 A kérdező kommentje:

Jah igen lekoptatni.

De akkor miért nem írt egy smst.

2013. márc. 6. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert egyáltalán nem jelentesz neki semmit
2013. márc. 6. 12:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyi gerince sem volt, hogy dobjon egy sms-t, hogy hé hülye, nem megyek, akkor kiről beszélünk? Hagyd őt! Jön még 5000000000000. :)
2013. márc. 6. 12:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Olyan cuki vagy! *.* Most kicsit sikerült jobb kedvre derítened! :)
2013. márc. 6. 13:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Azér ez kicsit erős,lehet nagyon sokat melózik,tapasztalat,volt olyan,hogy majdnem összeestem mert este 21kor még a monitort bámultan.Volt egy kisebb idegösszeomlásom,nem kell nagy dologra gondolni csak túlhúztam a gázt mint mindig.

Nyugalom kérdező élvezd az életet ;)

Ő is ilyen ,,PASIS",olyan elveket vallunk,hogy a férfinak mindent meg kell csinálnia és le kell raknia sok mindent az asztalra,akarjuk a karriert,pénzt ilyeneket.

Ezzel általában háttérbe szorítunk mindent és mindenkit.

2013. márc. 6. 13:05
 9/14 A kérdező kommentje:
ő is karrierista
2013. márc. 6. 13:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Erről van szó kérdező,mondtam én neked,mintha a pasi kajakra én lennék :D

Hidd el jó dolog ez,jó kevés ideje van de SZERET dolgozni,ez nagyon nagy dolog.És nem fogtok szűkölködni ha együtt maradtok.

S B Fuller anyja mondta a fiának:,,Fiam ha csak a munkaszeretetét tanítom meg neked akkor mindent elértem".

2013. márc. 6. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!