Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így akar lekoppintani vagy mit jelent ez?
1. Jól értelmezem, hogy akkora türhő állat volt, hogy nem ment el a randira? Ha igen, akkor mégis mi a kérdés?
2. A "lekoppintás" leutánozást jelent, a kifejezés, amit te keresel, az a "lekoptatás".
Jah igen lekoptatni.
De akkor miért nem írt egy smst.
Azér ez kicsit erős,lehet nagyon sokat melózik,tapasztalat,volt olyan,hogy majdnem összeestem mert este 21kor még a monitort bámultan.Volt egy kisebb idegösszeomlásom,nem kell nagy dologra gondolni csak túlhúztam a gázt mint mindig.
Nyugalom kérdező élvezd az életet ;)
Ő is ilyen ,,PASIS",olyan elveket vallunk,hogy a férfinak mindent meg kell csinálnia és le kell raknia sok mindent az asztalra,akarjuk a karriert,pénzt ilyeneket.
Ezzel általában háttérbe szorítunk mindent és mindenkit.
Erről van szó kérdező,mondtam én neked,mintha a pasi kajakra én lennék :D
Hidd el jó dolog ez,jó kevés ideje van de SZERET dolgozni,ez nagyon nagy dolog.És nem fogtok szűkölködni ha együtt maradtok.
S B Fuller anyja mondta a fiának:,,Fiam ha csak a munkaszeretetét tanítom meg neked akkor mindent elértem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!