Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt mondtam neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondtam neki, hogy csak baratkent hivtam el valahova, akkor mar nem is fog probalkozni, hogy randira hivjon?

Figyelt kérdés

En a lany vagyok.

Es ez az eset ota tobbszor is beszelgettunk. Flortoltunk is.

2013. márc. 5. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Eloszor is hany eves vagy?Fejtsd ki reszletesebben a tortenteket mert igy nem tudok segiteni.
2013. márc. 5. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem,a kérdésedböl arra következtetek hogy te azért mégis szeretnéd hogy randira hívjon,de akkor miért mondtad neki ezt?
2013. márc. 5. 20:10
 3/5 A kérdező kommentje:

O viccelodott, hogy csak nem randira akarom hivni? Es akkor megijedtem, mert ahanyszor randira hivtam valakit, sose lett jo vege. Ezert mondtam, hogy nem, csak haverkent eljohetne velem egy helyre, ahova el akartam menni.

Meg igazabol jo lenne ha egyszer az eletben nem nekem kellene randikat kerni, hanem a fiunak is lenne batorsaga.

2013. márc. 5. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:

A hőn szeretett női logika,imádom :) (belül szeretnék vele randizni de neki azt mondom h nem randi)

szerintem nem fog randira hívni bár ahány ember annyi féle.

2013. márc. 5. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Jol van ma' :) No vagyok, noi logikam van, ez van :)
2013. márc. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!