Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a csúnyácsa ill. a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a csúnyácsa ill. a kisebbségi fiúk találnak be nálam mindig?

Figyelt kérdés

A huszas éveiben járó lány vagyok, így már több ízben is tapasztaltam ezt...mondhatni szinte kivétel nélkül. Hiába várom átlagos, helyes, jóképű fiatalemberek közeledését (persze nem a sültgalambot). Pedig a tapasztalatok alapján úgy érzem nem a külsőmmel van a gáz, hiszen gyakorta még a nők is megdícsérnek, többen elismerik a szépségemet.

Lányok, van még olyan, aki hasonló helyzetben van, mint én?

Illetve FIÚK(!!!) bátrabban közelítsetek!!!:) - tisztelet a kivételnek-

2009. szept. 12. 16:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Talán mégsem vagy annyira gyönyörű mint amennyire képzeled magad.
2009. szept. 12. 16:18
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Tapasztalataim szerint kisugárzás, valamiért öket vonzod. Nem lehet véletlenül hogy nagyon akarod hogy valaki, aki átlagos, rádaláljon és nyon nem hogy a fentebb emlitett illetök pedig ne. Énis igy vagyok vele ha valamit nagyon szeretnék vagy eröltetek valamit akkor az ellenkezöje sül el:). Hagyni kell hogy az élet follyon a saját medrében, ha kergetsz valamit akkor az elfut elölled, de ha megállsz akkor odajön hozzád ;) 24/F
2009. szept. 12. 16:20
 3/18 A kérdező kommentje:
16:20! Szimpatikus, amit írtál, kiváncsi lennék rád:)
2009. szept. 12. 16:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Elsőhöz pedig: tudtam, h igy ilyen hozzászólás is jön majd. Így legyen 5ösöm a lottón!!!
2009. szept. 12. 16:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

16:23. Első vagyok.

Ez jó pont. Ezek ezek szerint gondoltál rá te is, tehát nem vagy elszállva magadtól. Én erre voltam kíváncsi először. De a második hozzászóló már leírta amit kellett, és igaza van. Akkor fog jönni valaki "normális" amikor nem keresed, és nem is számítasz rá. Szorítok neked, meg a lottó ötösödért is :)

2009. szept. 12. 16:32
 6/18 anonim ***** válasza:
80%
Megbeszélhetjük:) Írj privát e-mailt:)
2009. szept. 12. 16:35
 7/18 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!:)
2009. szept. 12. 16:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
lehet körülötted mindenki szerelmes beléd csak túl szép vagy és félnek hogy lenyeled őket keresztben:)
2009. szept. 12. 18:50
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is, azért mert a kisebbség mindenkihez odamegy, akiről azt feltételezi, hogy az ellenkező nemhez tartozik, nem válogatós, nincs szégyenérzete, ha elkapja a "vágy", akkor azt a lehető legrövidebb időn belül szeretné kielégíteni a kivel/mivel(!) kérdéssel nem foglalkozik.

A "csúnyácska" fiúk tudják, hogy rajtuk csak a "nagy számok törvénye" segíthet (vagy bizonyos lányoknál egy luxusautó kastéllyal ill. ritka, kiemelkedő személyiség is célba érhet, de ezek nem elérhetők mindenki számára) , azaz egymillió leszólított lányból csak egyszer járnak sikerrel, ezért nem lacafacáznak. A visszautasításból ők sem csinálnak lelki dilemmát, mert már a számtalan alkalom megedzette őket.

Ami téged illet:

Lehet, hogy kisugárzásra kellene egy kicsit gyúrni. Például ha egy szép és egy átlagos lány áll egymás mellett, de a szép csak komoran néz maga elé, míg az átlagos lány "ragyog"(látszik rajta, hogy vidám, tele életkedvvel) mellette, akkor én inkább az utóbbihoz megyek oda, mert olyan érzésem van, hogy a szép lány olyan pazban van, hogy elküldene a fenébe, ha hozzászólnék.

Lehet, hogy nem várod a sült galambot, de így se adsz elég egyértelmű jelzést a fiú felé, hogy érdemes próbálkoznia (márpedig a "normálisabb" fiúk egójának eléggé nagy sokk a visszautasítás, ezért inkább a tutira mennek).

Remélem, segítettem.

Sok sikert!

2009. szept. 12. 19:43
 10/18 A kérdező kommentje:
Ez utóbbit különösen köszönöm!:)
2009. szept. 12. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!