Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a csúnyácsa ill. a kisebbségi fiúk találnak be nálam mindig?
A huszas éveiben járó lány vagyok, így már több ízben is tapasztaltam ezt...mondhatni szinte kivétel nélkül. Hiába várom átlagos, helyes, jóképű fiatalemberek közeledését (persze nem a sültgalambot). Pedig a tapasztalatok alapján úgy érzem nem a külsőmmel van a gáz, hiszen gyakorta még a nők is megdícsérnek, többen elismerik a szépségemet.
Lányok, van még olyan, aki hasonló helyzetben van, mint én?
Illetve FIÚK(!!!) bátrabban közelítsetek!!!:) - tisztelet a kivételnek-
16:23. Első vagyok.
Ez jó pont. Ezek ezek szerint gondoltál rá te is, tehát nem vagy elszállva magadtól. Én erre voltam kíváncsi először. De a második hozzászóló már leírta amit kellett, és igaza van. Akkor fog jönni valaki "normális" amikor nem keresed, és nem is számítasz rá. Szorítok neked, meg a lottó ötösödért is :)
Szia!
Először is, azért mert a kisebbség mindenkihez odamegy, akiről azt feltételezi, hogy az ellenkező nemhez tartozik, nem válogatós, nincs szégyenérzete, ha elkapja a "vágy", akkor azt a lehető legrövidebb időn belül szeretné kielégíteni a kivel/mivel(!) kérdéssel nem foglalkozik.
A "csúnyácska" fiúk tudják, hogy rajtuk csak a "nagy számok törvénye" segíthet (vagy bizonyos lányoknál egy luxusautó kastéllyal ill. ritka, kiemelkedő személyiség is célba érhet, de ezek nem elérhetők mindenki számára) , azaz egymillió leszólított lányból csak egyszer járnak sikerrel, ezért nem lacafacáznak. A visszautasításból ők sem csinálnak lelki dilemmát, mert már a számtalan alkalom megedzette őket.
Ami téged illet:
Lehet, hogy kisugárzásra kellene egy kicsit gyúrni. Például ha egy szép és egy átlagos lány áll egymás mellett, de a szép csak komoran néz maga elé, míg az átlagos lány "ragyog"(látszik rajta, hogy vidám, tele életkedvvel) mellette, akkor én inkább az utóbbihoz megyek oda, mert olyan érzésem van, hogy a szép lány olyan pazban van, hogy elküldene a fenébe, ha hozzászólnék.
Lehet, hogy nem várod a sült galambot, de így se adsz elég egyértelmű jelzést a fiú felé, hogy érdemes próbálkoznia (márpedig a "normálisabb" fiúk egójának eléggé nagy sokk a visszautasítás, ezért inkább a tutira mennek).
Remélem, segítettem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!