Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak a 37 éves nők az online társkeresőkön? 39F
Jó, + - 6 év...De mégis, minek vannak ott? A szexért nem, azt unják, 15-éves koruk óta ezt csinálják...
Engem nem, nekem nem írnak vissza...
A védelemért nem, arrogánsak és azt mondják: Kösz, én ERŐS és önálló vagyok, azért vagyok még mindig játékban...
Férjért házasságért? Volt nekik 2 rossz volt mind a 2.
Azt mondják a pénzért sem: "Nem a pénzért vagyok itt, az van mint a szemét, és a középosztályhoz tartozom..." ???
Akkor minek iratkoznak fel?
Ezek sem túl konkrét célok azért, ne haragudj...
Nos, ha én 37 éves nőként azt írnám, hogy szexet keresek, akkor hosszú, tömött sorokban állnának a jelentkezők (élen a huszonévesekkel). Szóval válogatni tudok bőven, ergo olyat választok, aki leginkább megfelel az elképzeléseimnek, még ha komoly kapcsolatra nem is tartom esetleg alkalmasnak az illetőt. Most ez gázosan fog hangzani, de hogy átlásd a helyzetet, leírom: nekem van most egy laza kapcsolatom, kb. 100 (!) "jelentkező" közül választottam ki őt, mert nagyon megfogott a stílusával, személyiségével, az eszével... és igen, a szexuális teljesítményével is. Ha ő nem lenne valamiért, akkor is van "talonban" még 2-3 másik szóbajöhető "jelölt". De tényleg annyi jelentkező van, hogy csak az fog meg, aki valamiben nagyon "különleges".
Védelem? Mitől kellene megvédeni? Nem akar senki bántani... biztonságra vágynék, igen, de az nem úgy megy, hogy jön valaki, és állítja, hogy mellette biztonságban lennék... azt éreznem kell.
Házasság? Most írjam azt, hogy férjet keresek? Nem, nem keresek. Ellenben, ha valakivel tartós, stabil kapcsolatom alakulna ki, akkor nem kizárt, hogy újra engedném "bekötni a fejem".
Pénzért? Nem akarom, hogy eltartsanak. Az más, hogy nem lenne olyan rossz valakivel közösen "húzni az igát", de azért senki kitartottja nem lennék. Van nekem is hivatásom, amit szeretek.
Érted? Szóval ezek minden LEHETNEK célok egy kapcsolatban, de egyik sem elsődleges. A lényeg az, hogy azt érezzem, hogy valaki partnernek, társnak tekint, és én is tudom annak tekinteni őt.
Ja bocs, én a társat, társkeresőt az angol "mate" szó alapján értelmeztem, aminek az értelmezése tömény szexet jelent, míg a magyar társ szó inkább kötöttséget és kemény munkát.
A magyar nem az anyanyelvem :o).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!