Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan srácnak barátnöje, aki lusta, nem néz ki jól, csóró, alacsony, munkanélküli és még csak nem is jó társaság?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 19:36
11/35 anonim válasza:
szerintem zsák a foltját elven van esély
12/35 A kérdező kommentje:
azt hittem létezik a szerelem és egy béna fiunak is lehet bomba csaj barátnöje, mert állandoan ezzel dobálóztok, hogy nem számitanak a felszines dolgok csak a szerelem meg a kémia...de látszik, hogy nem veszitek észre magatokat, hogy most simán a "zsák a foltját" féle dolgokkal dobálóztok.
2013. márc. 4. 19:51
13/35 anonim válasza:
Hát már nem azért, de a kérdésed alapján EGY dolog sincs benne, ami megfoghatná a lányt. Nem tudom mégis mire számítasz így? Az egy dolog, hogy ha csúnya vagy, arról nem tehetsz, de ha még belsőre is nulla vagy, akkor mégis mit akarsz?
15/35 anonim válasza:
Muhaha akkor jobb vagyok mint Te. Én nem vagyok alacsony :D Nye-nye-nye-nyenyenye! :D
Meg bizonyos körökben jó társaság is vagyok - kivéve a gagyi felületes helyeket... Bár néha ott is.
16/35 A kérdező kommentje:
de nekem van csajom jelenleg 4 honapja. És nem egy madárijesztö éppen.
2013. márc. 4. 20:12
17/35 anonim válasza:
Akkor minek a kérdés? Jó öreg hencegés?
Vagy csak most kamuzol :D
18/35 A kérdező kommentje:
jó nézni, ahogy nem fér a világképetekbe, hogy egy utolsó tróger csóró haszontalan naplopónak is jut puna ráadásul ugy, hogy menő se vagy sem jófej sem határozott.
a szüzek meg sirnak, hogy ők kedvesek meg minden csak épp nem kellenek a kutyának sem.
2013. márc. 4. 20:20
19/35 A kérdező kommentje:
*vagyok
2013. márc. 4. 20:22
20/35 anonim válasza:
Segílyke mikor jön Gazsi? Vagy ma gyütt meg azért van pénzed 1 óra netre a helyi internetkávézóban? Vagy megint lenyúltál egy telót? Ejnye-bejnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!