Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire jó a pasiknak, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó a pasiknak, hogy csak alkalmira kell némelyik a csaj?

Figyelt kérdés
Van egy srác láthatáron, és csak arra kellek! Belemenjek?

2013. márc. 3. 19:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Még nem ismerjük egymást személyesen! És még belém szeretne élvezni!
2013. márc. 3. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:

szerintem ne menj bele!egyébként nagyon nem birom az olyan férfiakat,akik kihasználják a másikat...én nem ilyen vagyok,nem a szex az első,hanem az érzelmek.

17/f

2013. márc. 3. 20:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Te ilyen hülye nm lehetsz... Én is jó pasi vagyok, de a fenekedbe élveznék úgy nincs baba. Na?
2013. márc. 3. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Hogyha nagyon tetszik vagy szerelmes vagy belé, akkor NE!! Tényleg ne! Hogyha nem érzel iránta különösebben semmit és teis akarod, akkor bele. Bár szerintem találsz te jobbat is.
2013. márc. 4. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Jaj várj- Az előző vagyok. Nem is ismered? Ne! Hülyeség. Kitudja miféle fertő.
2013. márc. 4. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!